Sæsonens sidste Ungdomsstævne afholdt i Hillerød

HGI Bordtennis
28. mar. 2023


Det var en fornøjelse at afholde sæsonens sidste Ungdomsstævne i Hillerød GI Bordtennisklubs lokaler i Royal Stage lørdag den 25. marts.
 

 
20 spillere fra 7 forskellige klubber deltog, heriblandt 8 friske Hillerød spillere, Jacob Hansen (billedet), Liam Hjorth, Alexander Kahr Laursen, Mathias Wittrock, Ruben R Knudsen, Jonathan Steenstrup Sørensen, Daniel Groth Sørensen, og Elias Eide Eriksen. 
Desværre var Andreas Carlsson blevet skadet op til stævnet - god bedring til dig.
 
Stævneleder Kristian Pedersen og undertegnede opdelte spillerne i en 8-mands-, og to 6-mandspuljer, ud fra tidligere Ungdomsstævneresultater. 
 
Imens stod træner Albert Wolfsberg for en hyggelig fælles opvarmning for alle deltagere, bl.a. bestående af spil rundt-om-bordet. 


Herefter blev alle tre puljer opstartet af rutinerede Kristian, og afviklet med rigtigt gode kampe, glade spillere og dygtige 'tavle'førere.


RESULTATERNE
 

PULJE A - 1. Ruben Knudsen HGI – 2. Jonas Britt Slangerup – 3, Daniel Sørensen HGI


PULJE B – 1. Jonathan Sørensen HGI – 2. Alexander Flørnæs Jægerspris - 3. Alexander Laursen HGI
PULJE C – 1. Phillip Vilsbøll-Christensen Espergærde - 2. Louis Grundsøe Allerød - 3. Elias Eriksen Hillerød

Du finder flere FOTOS fra Ungdomsstævnet HER.

En stor tak til spillere, forældre og ledere fra Slangerup, Espergærde, Jægerspris, Allerød, Frederiksværk og Kildeskoven, for at bidrage til et hyggeligt stævne, og for hjælp til kampregistreringer. 
 
Også en meget stor tak spillere og forældre fra Hillerød GI Bordtennisklub bl.a. for hjælp til klargøring/nedtagning af borde mv, samt naturligvis til Kristian og Albert for altid at være på pletten med uvurderlig hjælp. 
 
Bordtennis Danmarks Ungdomsstævner skal gerne bidrage til, at spillerne får en masse inspiration og motivation med hjem til træningslokale. Samtidig er kamperfaringen guld værd forud for overgang til holdkampe og ‘almindelige’ stævner. 
Dette er i høj grad lykkedes, og vi er ikke i tvivl om, at alle Ungdomsstævne deltagere nu vil være helt klare til ovennævnte,  
#BordtennisErSjovt 
 
ER DU NYSTARTET BARN/UNGDOM SPILLER FINDES DER ET RIGTIGT GODT TILBUD TIL DIG OM BEGYNDERSTÆVNE I FARUM DEN 13. MAJ – TILMELDING HER (for Hillerødspillere)  - LÆS mere om opdelingen i Begynder- og Ungdomsstævner HER. 
 

ANDRE STÆVNEMULIGHEDER INDEN SÆSONAFSLUTNING:
 
 
For ALLE ungdomsspillere inkl. alle Ungdomsstævnedeltagere, vil det også være oplagt at deltage i følgende stævner: 
 
29. - 30. april DMA Cup Hvidovre (ALLE) - TILMELDING
 
27. - 29. maj HILLERØD PINSE CUP  (ALLE) - TILMELDING

10. juni - 11. Juni Vestegnen Stævne (ALLE) - TILMELDING Pt IKKE ÅBEN
 

Se også resten af sæsonens stævnetilbud på klubbens STÆVNESIDE. 

TILMELDING ALLEREDE NU VIA BORDTENNISPORTALEN 

 
AF: Louis de Voss 
Ungdomsstævnekoordinator
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner