Prøvedage i ØBG på den nye adidas klubdragt

ØBG Silkeborg
9. maj. 2023

De 250 første bestillinger får et tilskud på 100 kr. ;-)

Tak til Rema 1000 i Balle og Cafe Levehuse i Sportscenter Buskelund

 

I forbindelse med lancering af den nye adidas kollektion i ØBG, er der nu mulighed for at prøve klubdragten i samarbejde med SPORT 24.

Mandag og tirsdag den 15.-16. maj kl. 15.00-19.15 står SPORT 24 klar i Café Levehuse med prøver på den nye adidas kollektion, så der er mulighed for at prøve og bagefter bestille dragten via webshoppen.

SPORT 24 står klar allerede fra kl. 15.00 begge dage, så det er nemt at kigge forbi lige efter skole eller inden træning.

 

I samarbejde med REMA 1000 Balle og Café Levehuse er der kr. 100,- rabat på de første 250 overdele, med det nye unikke ØBG-logo på, som bliver solgt. TAK for støtten til REMA 1000 Balle og Café Levehuse!

Prisen er kr. 300,- for voksne og 240,- for børn pr. del (½-zip og bukser).

Der er mulighed for at tilkøbe navn på de enkelte dele.

Kig forbi Café Levehuse og bak op om vores samarbejdspartnere – adidas og SPORT 24. Vi glæder os til at se vores nye flotte klubdragt rundt i hele ØBG-området :-)

Webshoppen kan tilgås på www.øbg.dk via linket øverst. Shoppen åbner mandag 15. maj 2023.

 

OBS: Der er også mulighed for at prøve fodbold og håndbold spilletøj, så man kender størrelserne. I begge afdelinger er spilletrøjen en del af kontingentet og vil blive bestilt pr. hold lige efter sommerferien. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner