Landsholdsuge!

Odense Ishockey Klub
9. feb. 2023

- af Anders Holst

Uge 6 er vanen tro en vigtig del af forberedelserne for flere landshold frem mod VM.

 

Seniorlandsholdet spiller 2 kampe på Sjælland fredag og lørdag i denne uge. Du kan stadig sikre dig billetter, hvis du vil se det stærke landshold Heinz Ehlers har udtaget til opgaven.

Med i truppen er 2 Bulldogsspillere: Nicolai Weichel (back) og Kristian Jensen (FW). Kristian er netop valgt til månedens spiller hos Bulldogs og har haft sin point-bedste sæson i karrieren allerede på nuværende tidspunkt.

 

Seniorlandsholdet hos kvinderne er i Polen til 4-nationers turnering. Holdet møder Polen, Italien og Storbritannien. Danmark har lagt stærkt ud med 2 sejre. Først 5 – 3 over Polen med mål af blandt andet Michele B Nielsenog Julie Oksbjerg. Onsdag med sejr over Italien på 2 – 1 med afgørende mål scoret af Julie kort før tid. Torsdag gælder det briterne, hvor Danmark er store favoritter.

 

U18 er samlet i Norge. Det gælder træningskampe i en 4-nationers turnering  mod Norge, Østrig og Letland. Hård  matchning for de danske drenge. Fra Odense deltager Oskar Grossmann (back). Oskar har været med på alle U18 samlinger i sæsonen. Holdet består af 11 spillere, som spiller i udenlandske klubber og 15 spillere fra danske hold. Yderligere har en lille håndfuld af spillerne spillet Metalliga kampe i denne sæson. Til sammenligning er der ”kun” 4 norske spillere, som spiller i udlandet (alle i svenske SHL-klubber). Flemming Green, DK’s U18 træner har udtaget 4 2006’ere til 2005-landsholdet.

 

Se infor fra Norge her: https://www.hockey.no/landslag/u18-landslaget-gutter/2022-2023/aktivitet/turnering-i-gjovik/

 

 

Vi ønsker held og lykke til alle spillere i løve-trøjen!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner