Ny sportskonsulent for U16, U18 og Divisionen

Herlev Ishockey Klub
5. sep. 2023

Det er os en stor glæde at kunne meddele, at vi har tilknyttet Søren Dencker som sportskonsulent for årgangene U16, U18 og Divisionen. Søren vil ved siden af sit arbejde hos DIU som sportskonsulent varetage sin sportskonsulentrolle i Herlev Ishockey Klub.

 

Søren behøver næsten ikke nærmere præsentation, men det kan kort nævnes, at Søren tidligere har været tilknyttet klubben både som træner og som sportschef. Vi har kun haft gode erfaringer med Søren og er glade for, at han har takket ja til at bidrage med udvikling til vores ældre årgange i ungdomsrækkerne, så vi kan føde ind med spillere til både eliteholdet og landsholdet.

Søren skal i samarbejde med assistenttræner hos Herlev Eagles, Guillaume Doucet, primært fungere som sparingspartner for trænerne på U16, U18 og Divisionen, ligesom han skal udarbejde koncept for spillerudviklingsplaner gældende for U8 til og med Divisionen.

 

Vi ser frem til samarbejdet med Søren samt til at følge den sportslige udvikling fremover.

 

Med venlig hilsen

Sportsudvalget

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner