Road to Ribe

HGI Bordtennis
27. nov. 2018

10 Hillerød spillere er nu helt klar til at spille Top12 i Ribe den 26. - 27. januar 2019, efter at den sidste vej til de prestigefulde pladser via kvalifikationen blev afgjort i weekenden. Herudover har vi også en enkelt reserve klar i tilfælde af at der skulle dukke et afbud op i Drengerækken. 

 
Ejby Bordtennis og Østdanmarks Bordtennis Union stod for kvalifikationsweekenden i rækkerne fra Yngre Pige/Drenge til Dame U21/Herre Junior, og samtidig fik Puslingespillerne afgjort deres Danmarks Top12. 
 
Jeanette Mejer var som altid på pletten og har været så sød at dele sine betragtninger fra weekenden i nedenstående tekst. En stor tak til Jeanette, og også til Mette Sten Frederiksen og Palle Rasmussen for de mange opdateringer og billeder i vores Facebooktråd som har muliggjort dette indlæg.


I Puslinge Top12 var HGI Hillerød Bordtennisklub repræsenteret ved Marcus Ahrenholt Jensen, og i kvalifikationen deltog Kristoffer Rasmussen og Alexander Attrup Mejer i Drenge, og Celine Røn Andersen i Dame junior/U 21.
Det var en weekend med rigtig godt humør, og en masse gode kampe - nå ja, også nogle ikke så gode, en del overraskelser og en lidt for spændende afslutning.
 

Marcus lagde fint ud med en sejr i de første 2 kampe. Herefter taber han til en rigtig godt spillende Erik Høier fra Gladsaxe. Marcus kæmper godt hele lørdagen og ender med 3 sejre og 3 nederlag. Søndag lagde han ud med en rigtig fin sejr over Christian Steiner fra Viby 3-0. 2. kamp var rigtig spændende. Marcus kæmpede bravt og gav rigtig god modstand. Det blev desværre til et nederlag på 1-3 hvorfor det blev en blandet dag med både sejre og nederlag, og efter hele weekenden ender Marcus på en 7. plads. En flot placering for vores unge spiller at blive nr. 7 i Danmark. Marcus endte på en flot 7. plads ved Puslinge Top12

Alexander var plaget af influenza, og var længe i tvivl om hvorvidt han overhovedet ville spille. Han bestemte sig dog til sidst for at give det en chance. Lørdag var dog bestemt ikke hans dag. Overskuddet var ikke helt til stede. Han lagde ud med at tabe til en rigtig godt spillende Kristoffer - flot sejr til Kris! Derefter gik det lidt op og ned. Der blev både spillet godt og skidt. 2. kamp var en gyser hvor Alexander tabte 9-11 i 5. sæt til Emil Sørensen fra Trelleborg. Det var lidt svært at fortsætte efter den kamp. Han fik dog hevet sig selv op og endte dagen med at vinde 3 og tabe 3.  
 
Søndag startede ikke meget bedre, Alexander lagde ud med at tabe til Jacob Laursen fra Brønderslev. Men så begyndte han heldigvis at spille godt og vandt de efterfølgende 4 kampe. Slutningen endte med at blive lidt for spændende, da Alexander blev afhængig af andres resultatet, og da det desværre ikke gik helt hans retning endte han med at blive nummer 5, og dermed en 1. reserveplads til Top12. En hård weekend, men fedt at han gav det et forsøg. 


En sløj Alexander bliver holdt til ilden af Ola

Kristoffer var seedet som nummer 9. Det gav ham åbenbart blod på tanden for han gav den fuld gas og spillede fantastisk hele lørdagen. Lørdag vandt han 5 kampe, det blev kun til et nederlag til Asbjørn fra OB, hvilket betød at han lå nummer 1 efter første spilledag - superflot af Kristoffer.  
 
Kristoffers søndag blev lidt mere spændende. Igen vandt han nogle gode kampe. Han var nede 0-2 mod Anton, heldigvis fik coach Oliver Petersen styr på ham, og han fik hevet en sejr hjem. Han ender dagen med at vinde 3 og tabe 2, og slutter på en rigtig flot 4. plads og dermed den sidste plads til Drenge Top12. 

Kristoffer fik god coaching af Oliver

Desværre er der ofte ikke piger nok til at spille Junior/U21, men det betød så heldigvis at Celine fik en chance for at komme med os andre til Ribe. Hun spillede rigtig fint, og tog nogle rigtig fine sejre i købet af lørdagen og ender med 4 sejre og 2 nederlag. Søndag ligger hun ud med noget af en gyser mod Amalie Nørgård fra Brønderslev. Foran 2-0 kommer Amalie igen på banen, men med hjælp fra coach Mathias Jensen, får Celine styr på det og vinder 3-2. Dagen byder både på sejre og nederlag, Celine spiller nogle virkelig gode spændende kampe, og ender til stor overraskelse for både hende selv og hendes mor, på en flot 4. plads og skal med til Ribe. Stærkt Celine! 


Celine fik lidt hjælp med på vejen mod sin flotte placering af Mathias

Tak til Oliver, Mathias og Ola for at holde hovedet koldt når spillerne var oppe i det røde felt. Også en tak til Palle og Mette for hyggeligt samvær, samt til Lotte og William Beck som kom og heppede om lørdagen. 
 
Inden kvalifikationen havde Hillerød allerede fået forhåndsudtaget hele 8 spillere, idet Laura Schyberg var forhåndsudtaget i Dame U21/Junior, Rebecca Mejer i Pige, Daniel Simonsen i Herre Junior, Alexander S Hansen, William F Beck og Carl C Køngerskov i Drenge, og Dominykas Samuolis og Albert Wolfsberg i Yngre Drenge rækken.  

Med Kristoffers og Celines 4. pladser er de nu også klar til Top12 weekenden, og Alexander må med sin 5. plads desværre krydse fingre for et afbud fra én af de 12 i Drengerækken.

Kristoffer og Alexander i en ledig stund fra Drenge rækken


 
Se flere billeder af deltagerne under Kval Top12 HER.
Se alle resultater fra kvalifikationsturneringen HER.
 
Se DBTU’s indlæg fra Kval Top12 HER. 
Se DBTU’s indlæg omkring forhåndsudtagelser HER. 
Ribe Bordtennis KlubRibe Bordtennis Klub

Den samlede Top12 oversigt efter kvalifikationsturneringen


 
AF: Jeanette Mejer / Louis de Voss. 

 
 
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner