Sydbank fortsætter med at styrke børn og unges muligheder i Allerød

Allerød Håndbold Klub
21. mar. 2023

Vi er glade for at fortsætte det gode samarbejde mellem Sydbank Hørsholm og Allerød Håndboldklub. Det er et samarbejde, der giver flere aktiviteter for de mange børn, der spiller håndbold i klubben.

”I Allerød Håndboldklub har vi gennem samarbejdet med Sydbank bl.a. kunnet sende flere af vores børne- og ungdomshold til stævner, og det er noget, der giver bedre håndboldspillere. Det styrker også børnene i fællesskabet uden for skolen og giver dem minder for livet,” udtaler AHK’s formand Stig Albeck, der også glæder sig til nye fandage og det nye AHK-hjørne, der er ved at tage form i Håndboldhallen.

Fra klubbens side vil vi også gerne opfordre alle medlemmer til at tage en dialog med Sydbank for at se, om det ikke er tid for et bankskifte. ”Alle undersøgelser viser, at en stor del af befolkningen overvejer at skifte bank, men får det ikke gjort. Også selv om man kan opnå en bedre privatøkonomi, hvilket de fleste nok er interesserede i disse tider med høj inflation. Så kontakt Sydbank for at se, hvad de kan gøre for jeres økonomi,” lyder opfordringen fra AHK-formanden.  

Sydbank er nemlig en mulighed for dig, der ønsker et samlet overblik over din økonomi og samtidigt kan nyde godt af fordelsprogrammet Sydbank Favorit.

”Sydbank Favorit belønner vores kunder med fordele og rabatter. Og jo flere af dine lån, investeringer og opsparinger du samler hos os, jo bedre priser og flere fordele får du. Det synes vi er fair, for det skal kunne betale sig at være kunde i Sydbank,” nævner Sanne Moch, der er filialchef i Sydbank Hørsholm. 

 Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder som kunde i Sydbank, er du velkommen til at tage fat i Sanne på telefon 74 37 83 80. Du kan også sende hende en mail på sanne.moch@sydbank.dk.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner