Meld dig til AB Påske Camp 2024

Akademisk Boldklub
2. feb. 2024

Vi er glade for at kunne invitere til påskecamp på AB’s historiske og stolte anlæg på Skovdiget i Bagsværd i skolernes påskeferie i dagene mandag d. 25. marts til onsdag d. 27. Marts for årgangene 2016 (U8), 2015 (U9), 2014 (U10), 2013 (U11), 2012 (U12) og 2011 (U13).

Læs mere og meld dig til her!

Tilmeldingen er nu åben til AB Påske Camp 2024, hvor vi glæder os til at tage imod ambitiøse og glade fodboldspillere til udviklende fodboldtræning i en DBU-anerkendt klub. 

Hver dag vil være bygget op af to træningspas med indlagt frokostpause imellem. Træningen vil primært tage afsæt i den individuelle og positionsspecifikke udvikling.

Vores camp henvender sig til spillere, som brænder for at blive dygtigere og som elsker at komme til fodbold for at udvikle sig samtidig med, at man har det sjovt. Træningen varetages af dygtige UEFA-licenserede akademitrænere, som har stor erfaring indenfor træning på netop disse alderstrin. Der vil være 2 trænere pr. årgang, hvilket betyder en trænernormering på 1 træner pr. 7-10 spillere. Spillerne vil derfor opleve, at der er stor tid og fokus afsat til dem, så vi sikrer de bedste forudsætninger for individuel udvikling.

Prisen for deltagelse 1.100 kr. pr. spiller. Inkluderet i prisen er frokost alle 3 dage.

Vi arbejder med en kapacitet på max. 15 spillere pr. årgang. Det vil også være særligt tilrettelagt program for målmænd ved vores tilknyttede målmandstræner alle 3 dage. Husk at notér ved tilmelding, hvis man ønsker at tilmelde sig målmandslinjen.

Skynd dig at melde dig til, så du ikke ender med at gå glip af nogle fantastiske fodbolddage i starten af påskeferien. 

Ved spørgsmål omkring AB Påske Camp, er vi altid klar til at hjælpe. Skriv til Talent Administrator, Thomas Køster Madsen, på Thomas@abfodbold.dk.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner