Herrerne i Corona-drama

HGI Bordtennis
13. apr. 2021

Herrerne mødte lørdag medaljeaspiranterne fra Næstved Bordtennis i en kamp i BordtennisLigaens slutspil.

Det blev et ventet nederlag på 1-5 til Hillerød, der stillede op med Patrick Skarsholm, Daniel Simonsen, Hugo Törngren og Danmarks bedste drenge spiller, 14 årige Dominykas Samuolis.

Næstved havde en palette af udenlandske spillere med: Hampus Söderlund (Sverige), Nikita Larushin (Rusland), Tomas Koldas (Tjekkiet) og Magnus Månsson (Sverige)

Bedste præstation stod Patrick Skarsholm for, da han vandt 3-2 over den rutinerede Magnus Månsson og Daniel Simonsen var godt med og vandt 1 sæt imod Nikita.  Hugo spillede i 1. parkryds og var trods godt spil oppe imod overmagten.
Unge Dominykas var med for at lære og det blev da også til 0-3 nederlag til Tamas, men 9-9 i 2.sæt kunne med lidt mere rutine godt have givet et sæt.

Fortjent 5-1 sejr til Næstved, uden det store drama. Dramaet kom dog få timer senere, da vi blev oplyst, at en af Næstveds spillere var blevet testet positiv for Corona.

Efter snak med corona-hotline, blev vi fortalt at man kun har været i direkte kontakt, hvis man har været under 1 meters afstand i min 15 minutter og derfor skal gå i selv isolation. Kun en af vores spillere havde spillet imod den pågældende spiller og derfor må gå i selv-isolation.

Efter dialog med Virum og Turneringsudvalget blev det besluttet at aflyse søndagens kamp imod Virum udfra et forsigtighedsprincip. Dette har heldigvis ingen sportslig betydning, da alle pladser i slutspillet var afgjort uanset resultatet.

Ærgerlig afslutning på sæsonen, men også symbolsk for en atypisk sæson, hvor vores målsætning om en slutspils plads blev indfriet. Vi håber dog at vi til næste sæson kan byder tilskuere indenfor igen til god bordtennis i Hillerød.

Hold Hold K V U T SCORE
1 Roskilde 1 5 4 0 1 24-7 33
2 B 75 5 4 0 1 24-18 29
3 Næstved B. 4 3 0 1 16-14 23
4 Virum 4 1 0 3 13-15 16
5 Herlev 4 1 0 3 8-17 13
6 Hillerød GI 4 0 0 4 6-20 6

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner