Marcus og Jonathan til tops i Kvickly Cup i Ribe

HGI Bordtennis
7. jan. 2020


9 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere havde taget turen til Ribe i weekenden efter Nytår, hvor de fik et hav af spændende kampe i den store internationale Kvickly Cup. 
 
Sally Lou, Emil Thais Christesen, Magnus Lophaven, Dominykas Samuolis, Albert Wolfsberg, Marius Dam, samt Mathias, Marcus og Marie Jensen var spillerne i truppen som alle var i kamp. Desværre har Ribe Bordtennis haft deres udfordringer under stævnet med online-registreringerne i TT Coordinator, hvorfor klubnyheden her udelukkende kan baseres på de mange Facebookopdateringer som vore forældre i Ribe var så søde at bidrage med. 
 
Unge Marcus brillerede i Puslinge A rækken, hvor han var i finalen i single, og også vandt doublerækken sammen med sin makker, Jonathan Blom (Frederiksberg). Sidstnævnte vandt singlerækken i fem sæt mor Marcus, så der var tale om en stærk doublesammensætning. 


Også i Yngre Drenge B var Marcus flyvende og nåede semifinalen, hvor han tabte i 5. sæt til en tysker. 


 
Lillesøster Marie blev nr. 2 og vinder af en flot pokal i Pige Puslingerækken, en række med alt for få deltagere. Vi håber at der kommer flere unge piger til fremover og giver Marie modstand. 


 
Sally spillede sig fornemt i finalen i Pige A hvor hun dog blev besejret, men en flot 2. plads til Sally hvilket hun også spillede sig til i Dame Junior B. 


 
Mathias nåede ¼-finalen i Herre Elite rækken hvor også Marius deltog, og nåede 1/8-finalen. 
 
Dominykas spillede fremragende i U21 B rækken hvor han nåede helt frem til semifinalen. I rækken mødte han bl.a. stærk tysk modstand, hvoraf den sidste spillede med knopper i semifinalen, hvilket desværre ikke var Dominykas' specialitet lige denne søndag.
I Herre Kl. 1 Dominykas 1/8-finalen efter at have slået Sofus fra Virum 3-2 hvor der virkelig blev kæmpet til sidste bold,  samt tidligere Hillerødspiller Mads Pærregaard i 4 sæt, meget imponerende og stærkt af vores unge spiller! 
I 1/8-finalen tog Dominykas sæt (1-3) fra Kristian Haarkjær (Amager) efter blændende spil. Dominykas blev i Ribe godt bakket op fra lægterne bl.a. også fra Roskildes spillere incl. Marielle, så tak for opbakningen til jer også.
Marius nåede her i Herre Kl 1 helt frem til ¼-finalen. 
 
Magnus blev nr. 5 i Drenge C rækken, en række med over 50 tilmeldte spillere. 
 

Præmiebordet i Kvickly Cup i Ribe var fyldt godt op inden spillerne begyndte at gøre indhug i det


 
Vil du med til Ribe i 2021 kan vi allerede nu fortælle, at det er weekenden 9. - 10. Januar du skal sætte kryds i kalenderen. 
 
Se alle resultater via Bordtennisportalen HER 
 (når de engang er opdateret pga. problemerne med TT Coordinator systemet). 
 
En kæmpe tak skal rettes til Stine Ahrenholt Hansen for de mange opdateringer og billeder i vores Facebooktråde fra stævnet, uden disse opdateringer havde undertegnede ikke kunne lave denne klubnyhed. 
 
ØM UNGDOM/VETERAN/SENIOR samt ROSKILDE CUP tilmelding

Der er stadig eftertilmeldingspladser i de respektive programmer for ØM Ungdom og ØM Veteran og alle Hillerøds Ungdoms- og Veteranspillere som endnu ikke er tilmeldt opfordres til at tilmelde jer direkte til ØBTU. Hvis du vil med så check om der er en række der passer dig i vores Excel-ark via Stævnesiden, eller direkte hos ØBTU.

Eftertilmeldingspladserne kan forhåndsreserveres, og ønsker man dette, sker det ved at kontakte
ØBTU´s sekretariat på tlf. 4241 43 18 (10.00 – 14.00), fax. 54 82 28 68 eller e-mail: oebtu@oebtu.dk
Vi skal dog gøre opmærksom på, at en forhåndstilmelding er bindende, og at eftertilmeldingspladser kun
kan reserveres indtil i morgen onsdag den 8-1-2020 kl.14.00.
Ikke forhåndsreserverede eftertilmeldingspladser kan besættes på selve stævnedagen. Ligeledes kan derindsættes eftertilmeldte spillere på pladser, hvor en spiller udebliver.
Ønsker man at benytte sig af denne mulighed, henvender man sig til informationen 30 minutter INDEN
rækkens start (se programmerne).
Deltagelse på eftertilmeldingsplads sker efter spillerens ratingtal pr. 19-12-2019.
Betaling af startgebyr for eftertilmeldingspladser sker til MobilePay 82898 eller til informationen på
stævnedagen. 

Du kan også allerede nu tilmelde dig til den store Roskilde Cup 1. - 2. februar - få links HER, og til ØM Senior i Farum Arena den 8. - 9. februar.


 
AF: Louis de Voss. 
 
 
 
 
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner