Manglende opbakning til klubbens aktiviteter

Gentofte Vangede Håndboldklub
26. feb. 2024

Læs hvad Anette Hjorth, Forældrerepræsentant i GVH's bestyrelse, har at sige om opbakningen til klubbens aktiviteter. 

Kære forældre

Det sidste års tid har jeg siddet i bestyrelsen i GVH som forældrerepræsentant. Dette har givet mig et indblik i, hvor mange timer og frivilligt arbejde der lægges i klubben.

Tak til alle jer der støtter op og hjælper trænere, tager tjansen som holdleder, kører til kampe, klargører hallen/rydder op til Store Hjemmedage, bager kager eller passer Caféen.

Det er en uvurderlig hjælp, men også nødvendigt for at Ungdomsafdelingen kan fungere.

 - Og netop hjælp til praktiske opgaver var et punkt på sidste bestyrelsesmøde, hvilket er årsagen til dette opslag på Holdsport.

Jeg ved, bestyrelsen og trænerne meget gerne vil arrangere ture, sociale aktiviteter og Store Hjemmedage med café, men det forudsætter at flere af os forældre melder sig på banen og hjælper.

Vil du bidrage med hjælp, kan du finde opgaver på Holdsport under hver enkel aktivitet. Flere opgaver er ikke nødvendigvis tidskrævende, men kan løses i forbindelse med din dreng/pige spiller håndbold.

Giver ovenstående anledning til spørgsmål eller kommentarer er du meget velkommen til at kontakte mig.

Vi ses i Hallen😊

Mange hilsner

Anette

Tlf 2297 0303

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner