Hjælp din klub

Amager Atletik Club
10. mar. 2024

Kære alle medlemmer

I AAC har vi brug for hjælp - den 8. april afvikles første udgave af Christianshavnermilen, den 27.-28. april Tårnby Games og henover sommeren yderligere 6 Christianshavnermil. 

Det er arrangementer, som er altafgørende for klubbens økonomi, men for at kunne afvikle disse arrangementer, har vi brug for masser af hænder.

Vi skal derfor bede om hjælp, så byd ind - enten ved at sende en mail til amageratletikclub@gmail.com eller via Hjælp din klub. Husk at angive, hvilke arrangementer, hvor du/I kan hjælpe.

En del er jer er nærmest faste hjælpere, men for at være sikre på antallet af hjælpere, vil vi bede jer om alligevel at melde tilbage, så vi ved, hvad vi kan regne med.

Husk at det er et krav, at alle, der deltager i stævner, skal hjælpe til 3 af klubbens egne arrangementer. Tenerife-deltagere skal hjælpe til 4 arrangementer (+ Tårnby Games og Cph maraton). Elite-atleter til 5 arrangementer. 

På bestyrelsens vegne 

Elisa

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner