Christianshavnermilen - september 2023

Amager Atletik Club
10. sep. 2023

Så fik vi afviklet 6. afdeling af Christianshavnermilen. Endnu en gang var vi heldige med vejret – en dejlig varm sensommeraften.

Hurtigste mand denne gang var Frederik Bruun Jensen i imponerende 23:02 – det betød, at Frederik rykkede ind på en 3. plads på alle tiders top 10 for 15-29 årige, men der er dog stadig lidt vej til førstepladsen på 22.05. Karina Klok var endnu en gang hurtigste kvinde i tiden 27:48, og hun ligger også stadig nr. 1 i den samlede stilling (30-39 år) med ca. 10 min. ned til nr. 2. I de fleste andre aldersgrupper er løbet mere tæt.

Vi glæder os til sidste løb, hvor der uddeles præmier til top 3 i alle aldersgrupper blandt de, der har løbet mindst 4 løb. I kan holde øje med den samlede stilling HER. Hvis I optræder flere gange på den samlede resultatliste, må I meget gerne sende en mail til amageratletikclub@gmail.com, så I kan få jeres løb samlet under én profil.

Det er også ved oktober-løbet, at der uddeles jubilæumsvin til alle de, der har rundet 25 – 50 – 75 – 100 – 125 – 150 løb i løbet af 2023-sæsonen.

Husk hver gang at holde øje med lodtrækningspræmier, der er sponsoreret af Kaiser Sport og Simply Chocolate – uafhentede præmier går videre til næste løb.

BEMÆRK at løbet i oktober starter allerede kl. 17.30 – det er mandag den 2. oktober 2023.

Billeder af Henrik Madsen kan ses HER.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner