En julehilsen fra ØBG

ØBG Silkeborg
17. dec. 2020

På tærsklen til 2021 sender vi de varmeste tanker til alle jer, der holder klubben kørende i en svær tid! Nedlukning, afstand, ingen sociale aktiviteter. Fællesskabet har været – og er - udfordret.

Kære medlemmer. 2020 blev året, hvor vi lærte på den hårde måde, at det aktive fællesskab ikke er en selvfølge. Lad os bruge det som et afsæt til at værne endnu mere om det, når vi i 2021 nærmer os en mere normal hverdag.

 

Kære trænere og frivillige omkring ØBG. I har om nogen været i orkanens øje i det forgangne år. At skulle gennemføre træning, afvikle kampe og stævner, under hensyntagen til varierende Covid-19 restriktioner, er ikke en drømmeopgave. I har skullet holde øjnene på både de aktive og de mange mails med nye vejledninger fra diverse forbund og ØBG bestyrelser. Det bliver godt at kunne være 100% fokuseret på at give de aktive jeres fulde opmærksomhed.

 

Kære ØBG bestyrelser. Tak for jer. Tak fordi I tager ansvar, når lokummet brænder – so to speak. I klubben kan vi være stolte af at have stået støt og solidt, i en tid hvor det stormer udenfor. Det er jer, der insisterer på, at vi er der -  også når vinden tager af. Sandsynligvis endda i en endnu bedre udgave.

 

Kære ØBG Haludvalg. I har været omdrejningspunkt for det arbejde, der den 4. dec. 2020 kulminerede med åbningen af vore nye faciliteter i Mascot Sportscenter Buskelund. En positiv begivenhed i et svært år. De Nye Rammer kan ØBG Silkeborg få glæde af i mange år frem. Vi har alle forudsætninger for at gøre det her til noget stort.

 

Kære ØBG aktionærer. På vores rejse mod De Nye Rammer i ØBG har vi skullet finde finansiering til de løsninger, der kan bringe vores klub op på det næste niveau. I har stået os bi som GULD, SØLV, BRONZE aktionærer og købere af ØBG Folkeaktier. I dag har vi mere end 100 aktionærer (husstande). Det er ret cool. Vi vil gerne vise, at vi sætter pris på jeres opbakning. Derfor arbejder vi på at lave aktionærfordele. Uden at konceptet endnu er færdiggjort, kan vi love, at ØBG aktionærer vil få et åbent vindue til at indmelde sig i det kommende ØBG Fitness. Ordningen vil gælde fra ØBG Bronze aktionærer (indmelding for alle i husstanden) og opefter. Du kan stadig blive ØBG aktionær ved at indbetale på Mobile Pay 72390 (Bronze 1000 kr., Sølv 2500 kr., Guld 5000 kr.) En ramme med alle ØBG aktionærer bliver opsat i foyer i det nye Sportscenter Buskelund. Rammen bliver opdateret i takt med at nye aktionærer kommer til.

 

Kære sponsorer i ØBG. Når man taler om, at klubben har en svær tid, kan det blegne, i forhold til det I oplever. Nogle oplever et uforandret forretningsmiljø, men mange er udfordrede af nedlukning og en samfundsøkonomi, der er i knæ. Alligevel tager I godt imod en klub som ØBG. Det er vi taknemmelige for. Vi vil gøre vores bedste for at give jer noget igen.

Særligt 2 lokale sponsorer vil vi fremhæve for jeres store bidrag:

  • Gubsø Garage er gået ind i det nye halprojekt som hovedsponsor
  • B&O Silkeborg er blevet navnesponsor på ØBG Tennis og Padel Arena

Tak for jeres vedvarende støtte til de lokale aktiviteter!

 

Kære Brian i cafeen. Ja, nu hedder det ikke Vulkanen længere - men Cafe Levehuse! Fra klubbens side ønsker vi, at de nye omgivelser markerer begyndelsen til en mere positiv periode for Cafe-aktiviteterne. Corona, kombineret med ombygning, har været en nærmest uoverstigelig udfordring i arbejdet med at skabe aktivitet og salg i kiosken. Fra alle i ØBG: ”en stor julehilsen til dig” og en stor opfordring til at alle medlemmer, forældre, trænere m.fl. – vil støtte op om, at Brian kan få ”gang i butikken” – når vi igen må mødes.

 

I skrivende stund står vi foran en jul, hvor vi har udsigt til, at landet lukkes ned. Klubbens indendørsaktiviteter åbner (i bedste fald) den 3. januar 2021. Men vi må også være realistiske og sige, at forsamlingsforbud og restriktioner vil være en del af vores hverdag - i hvert fald nogle måneder endnu.

Med andre ord er vi ikke ude på den anden side. Men vi kan se lyset for enden af tunnelen. 

Hold hovedet højt og pas på hinanden.

 

God jul – vi glæder os til at se jer i 2021.

 

 

ØBG Silkeborg

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner