Målmandstræningen på Odense Sommer hockey Camp ’22

Odense Ishockey Klub
21. jun. 2022

Vi har et ekstra øje på målmændene på Odense Sommerhockey Camp. De får flere træninger og de støder på nogle instruktører, som giver dem opgaver og fif, som skal bruges i uge 31 og videre frem, når de kommer hjem til deres klubber.

 

Nikolaj Madsen. Ungdomsishockey og seniorishockey i Herning IK samt Herning Bluefox. Dertil ungdomslandskampe på flere alderstrin op gennem juniortiden. Nikolaj arbejder i DIU regi og har været på U15 vest, U16- og U17-landsholdet. Ved siden af ishockeyen brænder Nikolaj for cykling.


Michael Johansen. Ungdoms- og seniorishockey i OIK. Har efterhånden været del af målmandstræningen i Odense gennem flere sæsoner. Det samme gælder hans engagement på Odense Sommerhockey Camp.


Jonas Skjoldå. Ungdoms- og juniorhockey i OIK. Indgår i samarbejdet med Bulldogs som 3.keeper omkring Bulldogs. Masser af camp-erfaring fra hans egen spillertid. Talentliga-målmand i kommende sæson.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner