Dansk håndbold oplever medlemsvækst – Freja HK er en del af succesen

Freja HK
29. mar. 2023

Over 5.000 nye håndboldspillere på landsplan og væksten af spillere i Freja HK er medvirkende til de imponerende tal, der kan findes i idrættens nye medlemstal fra DIF og DGI.

 

Det er ikke kun de danske håndboldlandshold, der kan juble over succes for tiden. Også i håndboldforeningerne er der grund til at trække bredt på smilebåndet. Dansk Håndbold Forbund oplevede nemlig i 2022 en medlemsfremgang på 5,4 procent svarende til 5.311 flere medlemmer.

 

Dermed er antallet af håndboldspillere efter et par år præget af corona igen sekscifret med i alt 103.528 medlemmer.

 

I Freja HK oplever vi også en stigende interesse for håndbold, hvor medlemstallet er stødt stigende efter corona. Vi mistede enormt mange medlemmer – særligt på ungdomssiden – under corona og det lader til, at tallet er på vej opad igen. Vi håber og tror på, at vi den kommende tid fortsat kan vækste medlemsmæssigt og vi glæder os over, at håndbolden igen vinder indpas i danskernes hjerter.

 

Seniorhåndbold hitter

Det er særligt Freja HK’s seniorafdeling der har oplevet en stor vækst den seneste tid. Alene i marts måned fik vi 13 indmeldelser til seniorafdelingen. Det skyldes blandt andet de gode træningstider, men ligeledes, at vi har gode tilbud til mange forskellige niveauer. Særligt Håndboldfitness-tilbuddet er et stort trækplaster i forhold til at få flere voksne til at trække i håndboldskoene. Det mindre fysiske pres og det lavere krav til forståelse for spilsystemer gør, at Håndboldfitness er nemt at komme i gang med, og man får fortsat kombinationen af boldspil, motion og fællesskab. Tilgangen til Håndboldfitness har været enorm det seneste år og vi er glade for, at samarbejdet med instruktør Line fortsætter i den kommende sæson.

 

Stor tak til de frivillige

I Freja HK er vi meget glade for den indsats de frivillige i klubben har gjort og fortsat gør. Medlemsvæksten er jeres fortjeneste og den indsats I yder, har stor betydning for, at vi kan være en lokal håndboldklub, der favner fællesskabet. Uden jeres indsats ville klubben ikke stå, så stor tak til jer – I gør en kæmpe forskel for både børn og voksne i lokalområdet. Freja HK er en klub med plads til alle og I gør det netop muligt, at skabe et unikt fællesskab med håndbolden som centrum. Vi glæder os til, at den kommende sæson kan byde på endnu flere gode oplevelser med klubben

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner