Bordtennislejr og -stævne i Serbien

HGI Bordtennis
20. dec. 2023

Der var masser af god bordtennis i Serbien da 3 Hillerød GI Bordtennisklub spillere, Mikkel Holm, Marcus Ahrenholt Jensen og Magnus Lophaven, i sidste uge var  bordtennislejr, og til stævnet 26. Nytårs Gewo Cup i Serbien. 


Det blev en hyggelig uge 50 med godt bordtennisspil for alle vores danske spillere, først lejr i Beograd, og derefter til stævne i Novi Sad i Serbien.


Sammen med vores tre Hillerød spillere, deltog også Erik Høier (Gladsaxe Bordtennisklub), Adam Nottelmann (Brønshøj Bordtennis), Gustav Højslet (Amager BTK ) samt Frederik Kjeldgaard (Hørning).


Adams mor Bonnie, og Frederiks far Thomas var med turen fra start, hvorefter Hillerød GI Bordtennisklubs Mathias Jensen og Ola Lindberg stod klar til at coache til stævnet i Novi Sad.

træningslejren fik vores tre friske spillere mulighed for at træne med en af Serbiens bedste spillere gennem tiderne, Aleksandar Karakašević, hvilket var en stor oplevelse. Aleksander har blandt mange andre flotte præstationer været singlepodiet til EM.

Stævnet, 26. NOVOGODIŠNJI GEWO TURNIR/26th NEW YEAR GEWO CUP/26. NYTÅRS GEWO CUP havde ca. 600 deltagere fra 8- 9 nationer, og var sponsoreret af GEWO bordtennisudstyr, som netop har fået dansk shop hos Vores Bordtennis.


Cheftræner Ola Lindberg var tilfreds med Hillerød spillernes præstationer i Serbien. 

Af udvalgte Hillerød resultater kan her nævnes, at Marcus nåede kvartfinalen i Cadet (Drenge) hvor det blev til et nederlag til Rumænske Toro David , og sammen med Gustav blev det også til ¼-finale. Med en tabt matchbold i 4. sæt, var endestationen naturligvis lidt ærgerlig, da en semifinale i den internationale turnering havde været prikken over I’et. 


Se alle RESULTATER fra 26. NYTÅRS GEWO CUP. VIL DU TRÆNE EKSTRA I JULEDAGENE? 


Hillerød GI Bordtennisklub afholder en dags UNGDOMSLEJR den 28. december, for ungdomsspillere som gerne vil spille lidt imellem jul og Nytår - ALLE er velkomne. 

Tilmelding - Skriv til Ola Lindberg (mail olalindb@gmail.com eller via Messenger) 

Pris : 175 kr - Mobilepay 45574 

Tidspunkt: Torsdag 28. december 2023 kl. 10.30 - 12-30 & 14.00-16.00 (Medbring selv mad) 

Trænere er Ola og Marcus KOMMENDE STÆVNE - ØM Ungdom, Senior, Veteran for ALLE Hillerød spillere 
 
Har du fået tilmeldt dig til de Østdanske Mesterskaber (ØM) som Hillerød GI Bordtennisklub selv afvikler i samarbejde med Bordtennis Danmark (BTDK) i Royal Stage den 13. - 14. januar 2024? 
 
Ellers er det NU du skal i gang da der er ‘først-til-mølle’-tilmelding, og vi meget gerne ser at der bliver plads til alle vores Hillerød spillere, unge som ældre, når det går løs. 
 
ØM UNGDOM - Find alle links til tilmelding mm i klubbens Excel ark. 

ØM SENIOR-VETERAN - Find alle links til tilmelding mm i klubbens Excel ark. 
 
Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte din træner, eller undertegnede. 
 


 
 
AF: Mathias Jensen / Louis de Voss. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner