Henrik Blauert modtager frivillighedspris

Akademisk Boldklub
2. okt. 2023

Henrik Blauert, der er bestyrelsesmedlem og materialeansvarlig i fodboldafdelingen, modtog i sidste uge en frivillighedspris indstillet af fodboldformand Kim Ragle. Prisen kommer som et klap på skulderen til Henrik, der i mange år har ydet et stort frivilligt arbejde i AB. Henrik fik overrakt tre lokale Roskildeøl med en tekst fra Kim Ragle: 

”Kære Henrik. Du skal belønnes for din altid store hjælp, når frivillige, ledere, spillere og andre har brug for den. Du er et ægte klubmenneske med overskud til at varetage en meget vigtig og unervurderet funktion, der får hele maskineriet til at fungere. Du skal vide, at vi andre i bestyrelsen sætter stor pris på din indsats og dit arbejde, som kommer hele klubben til gode. Vi håber, at du fortsat vil yde en indsats for vores klub i mange år frem”.

I den netop forgangne uge 39 hyldede Dansk Fodbold og DBU frivilligheden, der er grundstenen for enhver sportsforening på breddeniveau. Således fylder det frivillige arbejde også enormt meget i AB. Naturligvis ikke kun i fodboldafdelingen, men i alle fire afdelinger. Der er frivillige bestyrelser, trænere, holdledere og forældre, der laver alt fra strategiske beslutninger, træning af de unge mennesker, indberetter holdkort  og helt ned til at bage kage til stævnet i weekenden og vaske det beskidte kamptøj. 

Alle er vigtige for at kunne drive en klub som vores, der er bygget på sammenhold og viljen til at gøre en smule ekstra for at skabe gode oplevelser og at lykkes.

Selvom det er Henrik der bliver særligt fremhævet her, vil vi som klub gerne anerkende alle de frivillige og sende en dybfølt ”tak” til dem, der hver uge lægger tid og kræfter i at gøre AB til mere end en klub.

Tak for jer!

Går du med tanker om at blive træner i en af vores fire afdelinger, eller har du nogle timer i løbet af en uge, som du tænker kan gavne sammenholdet og dig selv? Så send os en mail på info@abgladsaxe.dk. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner