Alle stortrivedes på Aarhus Klubturen

HGI Bordtennis
18. okt. 2021

Aarhus var destinationen for HGI Hillerød Bordtennisklubs første sociale klubtur efter den lange Corona periode, og turen blev i den grad en succes. 

 
Det var så herligt igen at kunne sende spillere, ledere og trænere afsted på vores traditionelle sociale Klubtur til Aarhus. At der så var hele syv stævne-/klubtursdebutanter, og flere nye forældre blandt deltagerne, gjorde virkelig det hele endnu mere opløftende. Selv en gang hyggelig 'Rundt om bordet' spil efter en lang dag i hallen, fandt alle deltagere unge som ældre, overskud til.
 
Kasper Lophaven, som er en af vore nye forældre i Ungdomsudvalget, havde sammen med Lone Simonsen gjort et fornemt planlægningsarbejde, og sammen med de øvrige forældre og trænerne, fik de det hele til at glide på turen. Lone og Kasper havde hjemmefra forberedt både mad, frugt og sunde müslibarer så ingen gik sultne gennem dagene.
 

Lone og Kasper havde sørget for mad, müslibarer, frugt mv til turens deltagere - her morgenmaden

Mathias Jensen var sammen med Ola Lindberg klubbens trænere på turen, og det at Mathias havde fået hele syv stævnedebutanter med, og som altid tog sig fantastisk af dem turen igennem, er virkelig en indsats vi kan være stolte af. 
 
Derfor skal der rettes en stor tak til jer, og alle I andre, der sikrede en suveræn klubtur!

Ud over vore mange unge spillere var det så skønt at seniorspillere som 
Niloufar Komanji, Anders Quistgaard-Leth, og ikke mindst formanden Thomas Hjermind Jensen, også var friske på at være med. 
 
Vi håber at mange flere seniorer/motionister/60+ spillere næste år får lyst til at komme med, det betyder virkelig meget for fællesskabet og klubånden. 

I alt var vi i år 5 proppede biler med i alt 16 spillere, og 6 forældre & trænere. Hertil kom 4 fra Slangerup som også var en del af HGI Hillerød Bordtennisklub lejren.
 
SE DE MANGE BILLEDER FRA KLUBTUREN TIL AARHUS HER 

Kasper evaluerede efterfølgende: 
 
“Dette års klubtur var til SISU stævnet i Århus som blev afholdt i Brabrand hallerne. Vi var i år indlogeret i lokaler i relation til BTEX-Bordtennisexperternes butik, dette bestående af bordtennishal hvor vi alle sov i samme rum, og dertil hørende opholdsrum/køkken/toilet og bad. I det hele taget optimale faciliteter hvor samtlige klubtursdeltagere, spillere, forældre og trænere, kunne sove sammen på luftmadrasser i ét stort fællesskab. 

Formanden fandt straks en stikkontakt så luftmadrassen kunne klargøres

Trænerne havde fokus på det sociale, men bestemt også det sportslige, så faste sengetider var på forhånd bestemt. Peter Svenningsen havde både lørdag og søndag morgen, indlagt et lille morgenløb for alle spillere. Så kl. 06:55 blev lyset tændt, og så havde alle fem minutter til at gøre sig klar til løb. 

Der blev socialt interageret på mange fronter, såsom rundt om bordet med deltagelse af alle, men også spillerne imellem. De erfarne coaches Ola og Mathias, satte så vidt det nu var muligt, de mere erfarne spillere til at coache stævnedebutanterne ude i hallen. 

I hallen tankede spillerne energidepoterne op, ved vores selv opstillede smør selv buffet, som udover klassisk rugbrød med pålæg var toppet med pizzaboller og hjemmebag. 

Niloufar og Lone hyggede

Lørdag aften havde Lone sørget for hjemmelavet pasta med kødsovs, som blev spist med velbehag i takt med at spillerne kom retur fra Brabrand hallen. 

Flere Hillerød spillere klarede sig utrolig godt, og der blev vundet en del penge præmier. Det er værd at fremhæve stævnedebutanten Mikkel Holm, som i Yngre Drenge D nåede helt til semifinalen, med fin medalje og pengepræmie til følge. Alle vores stævnedebutanterne kæmpede bravt og ydede deres yderste i alle kampe og skal være stolte af deres præstationer. 

Det er også værd at fremhæve Peter Svenningsen, som med meget seværdig og eksplosiv bordtennis gjorde rent bord i både Herre Elite og U21 Elite. På billedet er også vinder af Dame kl. 1 og sølvvinder i Eliterækken, Niloufar Komanji.

Marcus A Jensen gav den gas til stævnet

Der blev også leveret nogle fantastiske comebacks som da Marcus A. Jensen i Drenge B blev slået ud af Gustav Højslet fra Ribe, hvorefter han få timer senere slår selv samme Gustav i Yngre Dr Elite meget klart med 3-0. Flot mentalt arbejde af Marcus 

Også Magnus Lophaven (som på billedet coacher) leverede et bemærkelsesværdigt comeback i U21B, hvor han mod den senere tyske semifinalist var bagud 2-0 i sæt og i 3. sæt havde fire matchbolde imod sig. Så ved stillingen 10-6 til tyskeren i 3. fik Magnus vendt skuden, og vandt sættet og senere også kampen. Bl.a. på baggrund af god coaching fra Albert Wolfsberg. Dette viser, at man altid skal tro på sejr, uanset hvor meget man er bagud.” 
 
Det er altid svært at være alle vegne, og få det hele med når der spilles i flere haller, hvorfor vi har valgt at lave nedenstående oversigt over Hillerøds podieplaceringer.  

I øvrigt tæller alle resultater med i et samlet regnskab om at være mest vindende klub, og med så mange stævnedebutanter som vi havde med, var det imponerende at vi endte som næst bedste klub ved stævnet (B75 vandt). ALLE spillere kan således være særdeles tilfredse med deres præstationer! 

Den arrangerende klub SISU/Mbk skal også have stor ros med på vejen for som altid at afvikle et godt stævne hvor det var et hit med B-slutspil. Denne mulighed gør, at spillerne får flere kampe, og at mange af vore spillere fik succesoplevelser selvom de ikke lige havde klaret sig videre i hovedturneringen. 

Hal 1 er kæmpe stor, men debutanterne har overblikket

 
Som ved øvrige stævner havde klubben Facebook tråde med hyppige opdateringer af billeder og resultater hele weekenden igennem. Tusind tak for de mange tilbagemeldinger som gør, at os der sidder hjemme i Hillerød, alligevel kan føle os en del af det hele. 

Mathias var over alt og coacher her Gustav i hal 2

F.eks. kommenterede en af vores ‘nye’ forældre Thomas Helt Pedersen: 

“Det var en fremragende tur. Så fedt at opleve som ny bordtennisforælder.  

Og drengene havde “den fedeste tur”, sagde de. 

Kæmpe ros til alle, der har arrangeret og var med” 

Slangerup drengene med Peter Harslund i spidsen

Også Peter Wulff Harslund (tidligere Hillerød spiller) fra Slangerup Bordtennis havde sammen med flere af sine spillere sluttet sig til HGI klubturen, og kommenterede: 

“En fornøjelse at vi måtte være en del af Hillerød turen, når nu vi endnu ikke selv har ressourcerne til at arrangere ture af denne størrelse. Forhåbentligt på snarligt gensyn.” 
 
SE DE MANGE BILLEDER FRA KLUBTUREN TIL AARHUS HER 

Selvom mange Hillerød spillere var færdige med deres spil søndag eftermiddag blev de og heppede på Albert - RIGTIG HOLDÅND!


KOMMENDE 'KLUBTURE'.
Næste gang der er et lignende stort stævne som vi vil anbefale alle at tage til, vil være OB OPEN. 
OB OPEN afholdes i Odense i weekenden 3. - 5. december, og er også et rigtigt godt stævne for alle niveauer. 
Klubbens planer for stævnet er endnu ikke helt fastlagt, men 
på nuværende tidspunkt er tanken en klubtur i en lidt anden form, hvor spillere/forældre ‘kommer og går’ ud fra hvornår der skal spilles. Der vil så være samlingspunkt med trænerne under HGI Banneret, hvor der kan hygges mellem kampene. 
Vi håber at rigtig mange spillere er friske på at tage turen til Odense 
 
Herudover vil der muligvis også blive lavet en tur til RIBE KVICKLY CUP 8. - 9. januar som er et fremragende internationalt stævne at tage til, med garanti for masser af kampe både doubler og A/B-slutspil. 
 
Se Stævneinvitationerne mv i klubbens Excel ark under ‘HGI TILMELDTE’ på Stævnesiden HER. 
 
PODIEPLACERINGER:
Peter Svenningsen: Hr. Elite Guld, U21 Elite Guld 
Niloufarsadat Mirmahdi Komjani Dame Elite Sølv, Dame Kl. 1 Guld 
Albert Wolfsberg: Junior B Guld, U21 Elite Bronze, Junior Elite Bronze, Hr. Kl. 2 Bronze 
Marcus A Jensen: Yng. Dr. Elite Sølv, Dr. B Bronze,  
Thomas Hjermind Jensen: Hr. Kl. 1 Bronze
Gustav S Christiansen: Puslinge B (B-slutspil) Bronze 
Mikkel Holm: Yng. Dr. C (B-slutspil) Sølv, Yng. Dr. D Bronze, Junior D (B-slutspil) Bronze 
Anton Seerup: Junior C Sølv 

Herudover gjorde Magnus Lophaven, Alexander Gammelbo, Marcus Teubner, Mikkel Wilken, Anders Quistgaard-Leth, Arthur Helt, Ruben Knudsen og Victor Gilberg det også rigtigt godt i kampene.

Albert Wolfsberg gjorde det godt, og påtog sig også coach rollen

Se alle resultater fra Aarhus Open HER. 
#bordtennisersjovt 
 
 
AF: Kasper Lophaven, Lone Simonsen og Louis de Voss.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner