Alle HGI spillere inviteres på 3 dg Efterårslejr med fokus på DIT spil

HGI Bordtennis
19. sep. 2019

Alle vore spillere fra yngste nybegynder til ældste motionist og veteran spiller inviteres på op til 3 dages træningslejr i efterårsferien, hvor træningen vil blive individuelt sammensat ud fra den enkeltes behov samtidig med at du kan nyde fællesskabet med klubbens medlemmer fra andre hold.
Klubbens elitetrænere Ola Lindberg og Nicolai de Voss glæder sig til at dygtiggøre netop dig!


HGI bordtennis prøver sig med et nyt koncept – bordtennislejr for ALLE klubbens spillere på alle niveauer. På tværs af alle hold i klubben forsøger HGI Bordtennis at skabe sammenhold, samtidig med, at der fortsat vil være fokus på udvikling af den enkelte spiller.
Målet for lejren er, at alle spillere har en god oplevelse, et stærkere fællesskab sammen, samt fået konkrete rettelser og forslag til forbedring af sit spil.

Tid og sted
Lejren finder sted fra tirsdag d. 15. oktober til torsdag d. 17. oktober i Hillerød GIs bordtennislokaler i FrederiksborgCentret Hillerød.

Adressen er Milnersvej 39, 3400 Hillerød.

Træningen kommer til at være som følger:

Tirsdag d. 15 kl. 9-11 og 13-15.

Onsdag d. 16 kl. 9-11 og 13-15.

Torsdag d. 17 kl. 9-11 og 13-15.

Trænere
Trænerne på lejren vil være HGI-trænerne Nicolai de Voss og Ola Lindberg, og eventuelt flere efter behov.


Betaling og pris
Tilmelding sker til Nicolai de Voss på mail ndv@outlook.dk eller på Messenger til Nicolai Michel de Voss. Der er 26 pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

OBS: man anses først som deltagende når betaling er foretaget.

Prisen for hele lejren er 500 kr. Det er muligt at tilmelde sig enkelte dage til 175. kr., såfremt man angiver hvilke(n) dag(e). 

Prisen er eksklusiv frokost som du selv medbringer til pausen mellem 11 og 13, hvor du også vil have mulighed for at hvile og hygge dig med de andre spillere på tværs af klubbens træningshold, så du er ladt helt op til 2. pas.

Betalingsmuligheder (husk at skriv navn på spiller i overførslen):

1) Mobilepay 28767828, eller

2) Overførsel til bank. Reg. 5064 – 1656199 (Jyske Bank)Med venlig hilsen,

Ola Lindberg og Nicolai de Voss

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner