16. marts er der GUF-dag!

GUF - Gjessø Ungdomsforening
1. mar. 2024

kl 10-14 I Gjessø Hallen

 

Den 16 marts er ikke bare endnu en lørdag; den er en hyldest til samvær, sport og GUF I alle afskygninger. Derfor gør vi igen klar til rulle den store røde løber ud for fællesskabets hverdagshelte – jer!

 

GUF-dagen er en dag, hvor musikken banker i takt med børnelatter, dansende fødder, og boldes rytmiske dunk. Der bliver både show og publikumsaktiviteter fra alle GUFs afdelinger, fra de yngste gymnaster, til seje dansepiger og energiske boldspillere, og; ikke at forglemme, Gjessø Senior Idræt, som viser, at sport og bevægelse kender ingen alder.

 

Og som om det ikke var nok, så har vi også fornøjelsen af at byde DGI's Juniorhold velkommen. Med flere GUF’ere på holdet, kommer deres gymnastikopvisning til at vise os, at grænser for, hvad man kan med sin krop, er til for at blive udfordret.

 

Men GUF-dagen er ikke kun for øjnene – den er mindst lige så meget for kroppen. Så hop i noget behageligt tøj, der tillader dig at bevæge dig frit, og kom og få en forsmag på, hvad GUF har at byde på. Det er din chance for at prøve kræfter med hele paletten fra løb, badminton og fodbold til mountainbike. Indendørs og ude.

 

Når sulten melder sig, tænder vi op i grillen og serverer pølser og brød I gården. Indtil da, er kiosken I Klubhuset selvfølgelig også åben.

 

Så husk at pakke sportstøjet og udstyret – også til de små – og lad os sammen gøre GUF-dagen til en oplevelse, der fejrer vores fællesskab. Gør dig klar til en dag, hvor GUF virkelig kommer til sin ret!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner