Ildsjæle rykker skøjtetræningen udendørs

Odense Ishockey Klub
18. feb. 2021

Skøjtehallen er lukket for ungdomstræning lige nu, men i flere fynske baghaver dukker udendørsbaner nu op i stedet.

Når coronarestriktionerne umuliggør indendørs ishockey, så må man i stedet – takket været den isnende vinterkulde, vi lige nu gennemgår – rykke udenfor.

Det har blandt andre Michael Petersen, holdleder på U9, far til Loui og selv aktiv i motionsafdelingen, ført igennem med en eksemplarisk udendørsskøjtebane i baghaven, hvor sønnike boltrer sig som en fisk i vandet.

– Jeg har brugt 20x40x7 fliser som ramme og en en 10×6 presenning som bund. Årsagen til fliser som rammen var en hurtig beslutning tirsdag aften (i sidste uge, red.). Presenningen blev købt dagen efter, og så kom der vand på. Lørdag var isen klar til brug og er blevet flittigt brugt, fortæller Michael om sit vinterprojekt.

Lad dette fungere som god inspiration til andre, som gerne vil vedligeholde sit skøjteløb – og ikke mindst hygge og underholde sig på verdens sjoveste underlag.

Se video fra den fynske udendørsbane herunder – og se i øvrigt denne artikel fra norske NRK, der ligeledes bød ind med en opskrift.

Fotos/video venligst udlånt af Michael Petersen, U9

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner