Player_slider

Klubnyheder

Fire OIK-kvinder kæmper for OL-kval
Odense Ishockey Klub - 12. nov. 2021

Et væld af OIK'ere er i rød-hvid aktion i denne landsholdsuge - først og fremmest fire OIK-kvinder, der kæmper for en historisk OL-billet.

I tyske Füssen kæmper kvindelandsholdet i disse dage for en historisk kvalifikation til næste års vinter-OL. I går blev det til en stærk åbning på turneringen med en 4-0-sejr over Italien. Østrig samt de tyske værter venter lørdag og søndag, hvor kun den samlede vinder indløser den eftertragtede OL-billet.


Med i kamp for de rød-hvide er hele fire OIK-kvinder. Mille Kieler Jensen er med som målmand, mens angriberne Julie Oksbjerg, Michele Brix Nielsen og Maria Holm Peters skal sætte pucke i det modsatte net.


Kampene kan i øvrigt streames på dr.dk.


Trio på U18-landsholdet

U18- og U20-landsholdene på herresiden er også i aktion i denne landsholdstermin. Hos førstnævnte er hele tre OIK'ere udtaget. Det drejer sig om Jonas Jakobsen, Magnus Møller og Oskar Grossmann, der repræsenterer de fynske farver.


U18-landsholdet er i Slovakiet, hvor de får skarp modstand i form af værterne samt Tyskland og Hviderusland. Kampene kan følges via hockeyslovakia.sk.


Herrelandsholdet spiller også testkampe i disse dage med en trup med mange Metal Liga-navne. Tidligere OIK'ere som Oliver Larsen (nu udlejet til Jukurit i den bedste finske liga) og Kristian Jensen (nu Herning Blue Fox) er med i landsholdstruppen, der også tæller et par Odense Bulldogs-navne i form af Sebastian Ehlers og Nicolai Weichel.


Som bekendt er herrerne allerede OL-klar til februar, og derfor finpudser Heinz Ehlers og Co. i disse dage med mulighed for at se en masse nye navne an i rødt og hvidt.


Held og lykke til alle involverede!

Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub
Gør som 1.284.000 andre og opret dig hos Holdsport