Fire OIK-kvinder kæmper for OL-kval

Odense Ishockey Klub
12. nov. 2021

Et væld af OIK'ere er i rød-hvid aktion i denne landsholdsuge - først og fremmest fire OIK-kvinder, der kæmper for en historisk OL-billet.

I tyske Füssen kæmper kvindelandsholdet i disse dage for en historisk kvalifikation til næste års vinter-OL. I går blev det til en stærk åbning på turneringen med en 4-0-sejr over Italien. Østrig samt de tyske værter venter lørdag og søndag, hvor kun den samlede vinder indløser den eftertragtede OL-billet.

Med i kamp for de rød-hvide er hele fire OIK-kvinder. Mille Kieler Jensen er med som målmand, mens angriberne Julie Oksbjerg, Michele Brix Nielsen og Maria Holm Peters skal sætte pucke i det modsatte net.

Kampene kan i øvrigt streames på dr.dk.

Trio på U18-landsholdet

U18- og U20-landsholdene på herresiden er også i aktion i denne landsholdstermin. Hos førstnævnte er hele tre OIK'ere udtaget. Det drejer sig om Jonas Jakobsen, Magnus Møller og Oskar Grossmann, der repræsenterer de fynske farver.

U18-landsholdet er i Slovakiet, hvor de får skarp modstand i form af værterne samt Tyskland og Hviderusland. Kampene kan følges via hockeyslovakia.sk.

Herrelandsholdet spiller også testkampe i disse dage med en trup med mange Metal Liga-navne. Tidligere OIK'ere som Oliver Larsen (nu udlejet til Jukurit i den bedste finske liga) og Kristian Jensen (nu Herning Blue Fox) er med i landsholdstruppen, der også tæller et par Odense Bulldogs-navne i form af Sebastian Ehlers og Nicolai Weichel.

Som bekendt er herrerne allerede OL-klar til februar, og derfor finpudser Heinz Ehlers og Co. i disse dage med mulighed for at se en masse nye navne an i rødt og hvidt.

Held og lykke til alle involverede!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner