Player_slider

Funktioner

Medlemsoversigt

Medlemsoversigt

Holdsport giver træneren en overskuelig og detaljeret oversigt over alle medlemmer på holdet. Du slipper for at fylde din telefonbog op med kontaktoplysninger på medlemmer - Holdsport viser dig nemlig alle nødvendige informationer såsom adresser, mailadresser, telefonnumre, forældreinformation mm. på ét samlet sted, hvad enten du benytter computeren eller mobilen.

Et hold på Holdsport startes oftest med, at træneren opretter det. Det betyder dog ikke, at han/hun er nødt til at sidde og bruge timer på at oprette medlemsprofiler og skrive oplysninger på hvert enkelt medlem. I stedet ordnes det med få klik via et invitationslink på mail eller Facebook til dine medlemmer, eller ved at importere eksisterende medlemslister fra Excel-filer. Alt medlemmerne skal gøre er at acceptere oprettelseslinket og tilføje sine personlige oplysninger og voila, i er i gang på Holdsport!

Ubegrænset antal medlemmer

På medlemslisten kan man se hvert enkelt medlems aktivitets- og fremmødehistorik, og du kan selvfølgelig tilføje så mange medlemmer til holdet, du har brug for og lyst til. Er der stor efterspørgsel for at komme på jeres hold, kan du endda sætte medlemmer på en venteliste.

Det er dog ikke kun træneren, der nyder godt af en udførlig medlemsliste. Holdsport er så sandelig også udarbejdet for medlemmer og holdkammeraters skyld. Alle medlemmer kan udover at redigere i egne personoplysninger nemlig holde sig opdateret på, hvor og hvordan man kommer i kontakt med holdkammerater, forældrene og træneren.

Populære funktioner
Gør som 591000 andre og opret dig hos Holdsport