Gratis system til gymnastikforeninger

Administrationen i en gymnastikforening kræver ofte smidige lemmer og mulighed for 110% spagat, når der skal sendes kontingentopkrævninger ud. Der er et hav af opgaver i en gymnastikforening, som kan gøres lettere med et system online, der er beregnet til formålet – og det er Holdsport.

Komplet administrationssystem til GF

Holdsport er udviklet til sportsklubber, foreninger og dermed naturligvis også gymnastikforeninger i hele landet.
Der er udviklet er masser af nyttige funktioner, som kvit og frit kan bruges i alle foreninger:

  • Banebooking
  • Booking af lokaler
  • Medlemslister
  • Kontingentopkrævning via Mobilepay, Visa osv
  • Kamp kalender
  • Egen hjemmeside (Mulighed for eget domæne også)
  • Holdopstilling og deling af opstillingen
  • Trænerværktøj

-og meget meget mere.

System og administration gymnastikforening


Helt gratis software system – næsten

Som udgangspunkt skal foreningen ikke betale noget som helst for at bruge Holdsport. Du kan derfor oprette en profil og derefter en klub/forening 100% gratis.
Holdsport får en lille smule ind til at drive systemerne ved at pålægge hver kontingentopkrævninger et gebyr.

Gebyrets størrelse afhænger af hvor mange medlemmer I har i klubben / foreningen, men det er meget lavt og helt fair kontra I får et kæmpe system helt gratis til rådighed.
Gebyret for at sende kontingentopkrævninger ud begynder ved 6 kroner pr. stk, så det er ikke noget voldsomt, der skræmmer alle medlemmer væk.

Få en gratis hjemmeside

Til en forening hører naturligvis også en hjemmeside og den kan du få helt gratis gennem Holdsport og det integrerede hjemmeside system.
På forsiden kan du vise alle træningsdatoer og nyheder fra klubben m.m.

Det er naturligvis en forholdsvis simpel hjemmeside – Men vil I på landkortet, kan I købe Premium versionen og få en udvidet hjemmeside og flottere design + flere funktioner.
Løsningen koster 99.- pr måned (ex. moms) og det er inkl. hosting og fuld telefon support, så der er billigt.

Få adgang til træner værktøj – der kan bruges til noget

Hver gymnast kan oprettes med egen dokumentmappe og noter, som kun trænerne kan se. Det gør det langt lettere at arbejde mod et fælles mål, trænerne imellem for samme gymnast.

Brug Holdsport.dk i hele foreningen

Holdsport er opbygget så det kan anvendes til alle sportsgrene og foreninger, så en GF, der dækker hele hallens aktiviteter, kan nemt opnå store fordele ved at lade underklubber benytte Holdsport også.

Få hjælp til foreningens regnskab

Holdsport samarbejder med Billy og du kan få et månedligt abonnement gennem Holdsport til en særlig lav pris. Der er både mulighed for I selv kan indtaste kvitteringer og fakturaer samt kontingentindbetalinger, men I kan også overlade det hele til os, så alt bliver konteret korrekt og I slipper for at bruge tid på den slags i dagligdagen.

Opret en profil - og en forening
Du skal altid først oprette en personlig profil og derefter kan du i systemet nemt oprette en forening og invitere alle medlemmerne til at deltage.

Opret din profil her


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner