Gratis Spejdersystem - Få spejderforeningen online nemt

Spejder system online

I en spejderforening er der altså ikke den vilde økonomi og alle skal hjælpe med for, at det kan blive til noget. Sådan har det altid været, men det behøver jo ikke fortsætte med at være en kæmpe opgave at styre medlems kontingenter og kommunikation til medlemmerne, når der er en gratis mulighed.

Holdsport – helt gratis -også til spejdere
Holdsport er i tidens morgen designet til at blive brugt inden for sport, men systemet er yderst fleksibelt og har et super godt medlemssystem inkluderet. Frem for at ”oprette en fodboldklub” opretter du jo bare en spejderklub og så er der adgang til et super godt system, hvor du kan spare masser af tid og få styr på foreningen.

Gratis hjemmeside
I holdsport systemet, kan du oprette en hjemmeside, der trækker jeres fælleskalender ind på forsiden, så I alle altid er orienteret om, hvad der sker i foreningen. Hjemmesiden har også kontaktinformationer og alt andet, som er nødvendigt i en velorganiseret spejderforening.

Effektivt medlemssystem
Det helt store i Holdsport er medlemssystemet, hvor du meget nemt kan styrer hver spejders kontingent og sørge for der sendes beskeder ud båd etil mobil og mail hos den enkelte spejder – ja og endda deres forældre, hvis de har oprettet en forældreprofil.

Tilmelding til sommercamp
Skal I køre en sommercamp, eller et stævne, ja så er der hjælp Holdsport til at få det nemt på plads. Du kan nemlig lave din egen sommercamp side, hvor medlemmerne får alle oplysninger og mulighed for at tilmelde sig. Det er enormt godt, når I skal på spejdertur i det grønne mere end en enkelt dag ved klubhuset.

Kommuniker med forældrene
Alle spejderes forældre kan oprette sig i systemet og få sms og push beskeder direkte fra foreningens administrator. Der kan sendes en push besked til alle spejderne og bagefter en anderledes til forældrene, så de får informationer alt efter hvem der læser.

Et gratis spejdersystem
Stort set alt i Holdsport er gratis, der er dog et gebyr ved opkrævning af kontingenter, men det kan nemt ligges oven i den enkelte spejders kontingent og det er ikke ret meget (afhænger af forenings størrelse, mange betaler kun 4 kroner pr. opkrævning) De få kroner er med til at finansiere holdsports drift.

Vil I gerne have endnu flere muligheder f.eks. en flottere og mere funktionsdygtig hjemmeside, så har vi et udvidet modul som I kan få adgang til mod betaling – så kan I få jeres eget domæne og blive fundet let på Google. Det koster 199,- om måneden, men så får I også fuld komplet adgang til ALT holdsport har at tilbyde.


Sådan kommer I  i gang
Holdsport systemet er designet til sportsklubber og derfor vil du under oprettelsen blive spurgt om, hvilken KLUB du tilhører og om den skal oprettes - Skal skal du bare læse ordet "klub" som spejderforening og oprette en "klub" med din spejderforenings navn.

Opret en gratis profil og kom i gang nu


Generel information - Hvad er en spejderforening?

En spejderforening er en organisation, der giver børn og unge mulighed for at lære om naturen og udvikle personlige færdigheder gennem udendørs aktiviteter. Spejderbevægelsen blev grundlagt i 1907 af Robert Baden-Powell i England, og har siden spredt sig over hele verden. I Danmark er spejderbevægelsen en af de største og mest populære fritidsaktiviteter for børn og unge.

Spejderforeninger tilbyder typisk lejre, ture og møder, hvor medlemmerne lærer om orientering, førstehjælp, bålbygning, madlavning og andre færdigheder, der er vigtige for at overleve og trives i naturen. Aktiviteterne foregår som regel udendørs, og kan omfatte alt fra vandreture og cykelture til kano- og klatreture. Spejderne lærer også at tage vare på naturen og at behandle den med respekt.

Spejderforeningerne har også en stærk fokus på værdier som samarbejde, selvstændighed og respekt for naturen og andre mennesker. Gennem spejderaktiviteterne lærer medlemmerne at tage ansvar for sig selv og andre, og de udvikler også en stærk følelse af fællesskab og tilhørsforhold til spejderbevægelsen. De lærer at arbejde sammen i grupper, at kommunikere effektivt og at træffe beslutninger på en demokratisk måde.

Spejderbevægelsen i Danmark
Spejderbevægelsen er åben for alle børn og unge, uanset køn, race eller religion. Spejderforeningerne er organiseret i grupper, der typisk er opdelt efter alder. De yngste medlemmer er typisk 6-7 år gamle, mens de ældste kan være op til 25 år gamle. Hver gruppe har en gruppeleder, der er ansvarlig for at planlægge og gennemføre aktiviteterne.

En spejderforening kan tilbyde børn og unge mange forskellige oplevelser og muligheder. Ud over at lære om naturen og udvikle personlige færdigheder, kan spejderaktiviteterne også være med til at styrke børnenes selvtillid og selvværd. De lærer at overvinde udfordringer og at klare sig selv i nye og ukendte situationer.

Spejderaktiviteterne kan også være med til at skabe venskaber og relationer, der holder hele livet. Spejderne lærer at arbejde sammen og at tage hensyn til hinanden, og de udvikler en stærk følelse af fællesskab og samhørighed. Mange spejdere oplever også, at de får et større netværk og en bredere horisont, da de møder børn og unge fra forskellige baggrunde og med forskellige erfaringer.


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner