Du kan med fordel samle dine lån

indhold.svg

Har du flere forskellige lån stående hos forskellige udbydere, så ved du også, at det kan være svært at danne sig er overblik over de forskellige lån. Faktisk gælder det ikke kun ved eksisterende lån, men lige så meget når du skal ud og optage et nyt lån.

Her kan vi anbefale at overveje at samle alle låne til et samlelån. Men hvad betyder dette, og hvorfor er det en god ide? Læs med her, hvor vi vil forsøge at belyse fordelene ved et samlelån. 

Ideen med et samlelån

Fuldstændig som det lyder så er et samlelån den handling, der sker, når du vælger at sammenlægge dine forskellige lån, du måtte have hos forskellige långivere, til et fælles lån. Det kan lyde som en dum ide, men det er det bestemt ikke.

Man kan nemlig spare mange penge ved at sammenlægge flere lån i et samlelån. Den endelige pris afhænger af din specifikke kreditvurdering, så den kan vi ikke give dig svaret på. Men fordi bankerne er interesseret i at få dig til at optage så mange lån, som muligt i deres bank, kan der være økonomiske fordele ved et samlelån.

Du vil opleve, at det kan være meget fordelagtigt at samle lånene, hvis du har mange lån med en høj rente og høje månedlige gebyrer, som gør, at du kun afdrager en lille smule på gælden. 

Udover dette så er den allerstørste fordel, at det er nemt at bevare overblikket over alle sine lån. I stedet for at skulle tilgå forskellige platforme, hver gang du vil danne dig et økonomisk overskud, så er det meget mere let tilgængeligt, hvis det hele er samme sted. At have én kreditor i stedet for ti og dermed kun én restgæld og ikke ti vil give dig langt mere ro i maven.

Læs også artiklen: Sådan låner du billigst 10.000


Hvordan foretager man et samlelån?

Der findes ikke én fast måde at foretage et samlelån. Det svinger fra bank til bank eller långiver til långiver. Nogle gange vil du opleve, at gælden kan indfries hos banken, du samler lånene hos. 

Andre gange betaler banken pengene til dig, hvorefter det er op til dig at indfri alle lånene individuelt hos de banker, du i forvejen har lån i.

Tag en snak med låneudgiveren for at klarlægge, hvad der skal ske fremadrettet.

   

Hvornår kan jeg ikke få lov?

Hindringen mod at få lov til at samle sine lån er, at man ikke må stå registreret i RKI. Altså at man ikke har en sund økonomi. 

Når du får tilbudt at samle dine lån, så husk altid at kigge på renten. Tag ikke det første og bedste tilbud, bare fordi du har læst her, at samlelån er en god ide. Det kan vise sig at være en rigtig dårlig ide, hvis renten er for høj kontra den individuelle rente, du får på forskellige lån du allerede har.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner