Player_slider

Artikler

Derfor kan et privatlån være en god ide

indhold.svg

I dagens lånemarked findes der et hav af forklaringer, produkter og ydelser, som kan forvirre selv den mest talkyndige. Vi vil her forsøge at gøre dig klogere på en af de lånetyper, der har det med at gå under raderen. Nemlig privatlån.

For mens det upopulære kviklån er blevet reguleret mere og mere grundet den lave sikkerhed og et blakket ry, har en ny lånetype overtaget markedet. Hvor et kviklån ofte benyttes som en forbrugslån til goder op til max. 10.000 kroner, så er privatlånet anderledes.

Med et privatlån er der tale om et højere lånebeløb. Det skal gerne gøre, at du ikke "brænder pengene" ligeså hurtigt af på ligegyldige ting, som karakteriserede kviklån. Et privatlån er også et lån uden sikkerhed, og ingen skal bestemme, hvad du bruger pengene på eller om du må optage et privatlån. Men her låner du minimum 10.000 kroner og typisk ofte op en halv million kroner eller i det leje, hvilket i realiteten gør, at man kan opnå sin drømme om at renovere sin ejendom, købe en bil eller andre langsigtede mål. Hvorimod kviklånet karakteriseres mere ved hurtige fornøjelser, som kun gør, at man bliver skubbet længere og længere ned i gældsdybet.

Du skal også vide, at et privatlån har nogle mere attraktive renter end kviklån. Dansk lovgivning har heldigvis sat en stopper for lån med ÅOP op mod eller over 100% - faktisk må ÅOP max. være 35% i dag - og med et privatlån vil du opleve en ÅOP på omkring 8-10%. Altså er det et mere sikkert lån for ens privatøkonomi, fordi lånet ikke drukner i skyhøje renter.

Selvom et privatlån kan lyde som et "privat lån", så betyder det ikke, at det ikke er sikkert at låne. Det er altid banker eller legitime låneudbydere, der udbyder privatlån. Og altså ikke et lusket personlån fra enkeltmand til enkeltmand. Det gør, at du kan stole på, at du får pengene, og at du ikke skal være nervøs for ydelserne mm. Alt foregår som ved et normalt lån i den forstand.

Vi anbefaler, at du tager et kig forbi Lendo. Her skræddersyer du dit kommende lån ud fra dine behov, ønsker og drømme. Lendo formidler privatlån til dig, og lever det ikke op til dine forventninger, takker du pænt nej tak. Det er ganske uforpligtende.

Populære artikler
josiah-day-oxgb4fGNmMM-unsplash.jpg Tre underholdende former for holdsport

Hvilken sport skal du vælge, hvis du vil have det sjovt? Vi hjælper dig på vej.

psg-troje PSG trøje | Find din PSG shop hos UnitedSport.dk
Skærmbillede 2020-04-20 kl. 12.02.04.png Tre gode råd: Sådan kommer du godt i gang med din træning

Motivationen til træning kan ofte være langt væk. Lær her, hvordan du finder den igen.

Gør som 1.234.000 andre og opret dig hos Holdsport