Posters der udtrykker holdånd

indhold.svg

Hos Minida Design Studio finder du plakater til ethvert rum, hvad end de skal hænges op i hjemmet, sommerhuset eller måske i foreningens lokale klubhus. Her finder du altid mulige dekorative løsninger til at pifte ethvert rum op. Posters er velegnet til at udtrykke og beskrive stemningen i et hus, en klub eller andre steder, og fortæller ofte noget om de personer der benytter bygningerne. Bliv inspireret og find din næste plakat hos Minida Design Studio, allerede i dag.

Plakater til at dekorere boligen

Er du lige er flyttet i lejlighed eller hus, og derfor er på udkig efter illustrationer, til at udsmykke dine nye tomme vægge med, forhandler Minida Design Studio plakater til enhver smag, og til ethvert rum i hjemmet. Er du tilfældigvis en filmnørd, der nyder at se anmelderroste klassikere i fjernsynet, så kunne en plakat af udvalgte og populære skuespillere måske være noget for dig. Der findes eksempelvis grafiske plakater af James Bond, John Wick eller Vincent Cassel, der alle er mulige løsninger til at pifte din stue op med noget inden for din interesse.  


Plakater til klubhuset

I den lokale idrætsforening, kan der godt være behov for illustrationer til at pifte halens eller kantinens vægge lidt op med. En mulighed her kunne være at købe en plakat af med klubbens bynavn på. Minida Design Studio forhandler plakater der illustrerer et kort over selve byen, med bynavnet skrevet på i bunden. Hvis du eksempelvis er bestyrer i Køge, Roskilde eller Randers, finder du flotte plakater af disse byer, her på siden. Disse plakater kan være med til at signalere den holdånd samt fællesskabs- og samhørighedsfølelse der befinder sig i klubben, både hos de lokale gæster og klubbens medlemmer. Se den fine plakat over Roskilde lige her

15331.jpg


Plakater til køkkenet

Det kan være besværligt at afgøre, hvad du kan hænge op i et køkken, så det ikke bliver for malplaceret i forhold til køkkenets farve, hylder og inventar. En mulig løsning er at investere i en plakat fra Minida Design Studio, der illustrerer en opskrift eller drinks guide. Du kan eksempelvis købe plakater der giver dig en guide over rødvin, altså hvordan henholdsvis Merlot, Zinfandel eller Pinot Noir adskiller sig fra hinanden i smag og oprindelse. En anden løsning er en plakat af en opskrift, for eksempel en opskrift på en lasagne eller guacamole, så du altid har disse to uundværlige opskrifter lige ved hånden. Både opskrifter og guides over drinks er anderledes løsninger til at dekorere et køkken. 


Plakaternes kvalitet

Minida Design Studio vægter god kvalitet højt og garanterer at du altid modtager et kvalitetsprodukt når du køber en plakat fra Minida.dk. Alle plakaterne er trykt på premium papir á 250 gram og i højeste opløsning. Herefter printes de af de bedste printere på markedet, nemlig hos et af Danmarks bedste trykkerier. Minida.dk ønsker at du skal blive fuldt ud tilfreds med din nye design plakat til hjemmet, lejligheden eller klubhuset. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner