Tre tips til hvordan du sparer tid i hverdagen, så der er tid til fritidsinteresser

indhold.svg

Hverdagen kan ofte være fyldt med aktiviteter og aftaler, som skal gå op i en højere enhed. Det kan sommetider være svært at finde tid til sig selv og til at udfolde sine interesser. Hvad end det er en sportsgren, som fodbold, håndbold eller tennis, eller en mere kreativ interesse, som hækling, tegning eller noget helt tredje, så kræver fritidsinteresser tid. Tid, som måske ikke lige umiddelbart er at finde, men vi har heldigvis samlet tre gode råd til, hvordan du kan spare tid i hverdagen, så du har mere tid til dine interesser.

Gør aftenen let som en leg med måltidskasser

Synes du også, det tager forfærdelig lang tid at skulle planlægge aftensmaden, tage på indkøb og tilberede maden, før du overhovedet kan spise? Tid, som du måske kunne bruge til andre og mere sjove ting. Vores første råd til at spare tid i hverdagen er, at vælge den lette aftensmadsløsning: Måltidskasser. 

Måltidskasser findes i alverdens temaer, størrelser og prisklasser, så du med garanti kan finde en, der passer til dig og dine behov. Er du allergiker, veganer eller flexitar? Det er intet problem med måltidskasser, da du sagtens kan tage hensyn til dine behov og præferencer. De dage, du bestiller måltidskasse til, vil du modtage en lækker kasse med friske og nøjeudvalgte råvarer, samt letforståelige og hurtige opskrifter, og 1-2-3, så har du aftensmaden klar. 

Læs mere her hvis du gerne vil vide mere om måltidskasser, som tilmed også bidrager til mindre madspil i verden. 

Brug transporttiden fornuftigt og gør hverdagen lettere

Rigtig mange bruger mere end en time om dagen, fem dage i ugen, på at sidde i tog eller bus til og fra arbejde eller uddannelsesinstitution. Tid, hvor man ofte bare sidder med sin mobil eller en avis for at fordrive rejsetiden. 

Den tid kan også bruges på mere praktiske gøremål, såsom forberedelse til skole eller job, planlægge aftaler eller foretage telefonopkald. Ved at udnytte den tid, hvor du alligevel er nødt til at forholde dig i ro, kan du vinde mere fritid i den anden ende. På den måde kan du pludselig nemt afsætte et par timer i ugen til at dyrke din fritidsinteresse, da du sparer flere timers arbejde og planlægning.

dan-gold-4_jhDO54BYg-unsplash (2).jpg

Med struktur og en god kalender kan du komme langt

Vores tredje og sidste råd til at vinde tid i hverdagen, er at bruge en kalender. Du bruger måske allerede kalenderen til at huske de vigtigste aftaler og dage, men hvis du strukturerer hele din hverdag i din kalender, kan du nemmere spotte et frirum, hvor du selv kan bestemme, hvad du vil bruge tiden på. 

Du kan både bruge en fysisk kalender eller den kalender, som du har liggende på telefonen afhængig af, hvad du er til. I en stor familie er en kalender ofte uundværlig, da der er mange mennesker og planer, man skal holde styr på og få til at gå op i en højere enhed. Her kan en familiekalender til  køleskabet være en rigtig god idé, eller I kan dele jeres individuelle mobile kalendere med hinanden.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner