Hvem er den bedste oddser på holdet?

indhold.svg

I spiller på samme hold. I holder sammen. Holder af hinanden og holder fanen højt, når I møder modstanderen. Men betyder det, at I ikke også kan spille imod hinanden?

Ethvert hold har interne stridigheder, væddemål og konkurrencer, som holder jer oppe på dubberne. Ligesom de store sportsstjerner skal der være en hvis interne konkurrence, som kan drive jer. 

Hvis ikke I holder hinanden ved ilden og sørger for, at ingen sakker bagud, hvem gør så? 


Interne væddemål under kampen

Er I et tophold, hvor der faktisk kan oddses på jeres kampe, bliver det betragtet som snyd og kan give store bøder, hvis I oddser på egne kampe. Det kan måske også være en smule demotiverende og ødelæggende for spillet, hvis nogle oddser på modstanderens hold og forsøger at tabe kampen. 

Men lad os nu sige, at I faktisk er et hold bestående af fornuftige folk, der kan tænke sig om. Hvor meget skade vil det da gøre for jeres spil, om I på forhånd oddser en omgang øl, drinks eller sodavand på det korrekte slutresultat. Det kunne også være til regnskabsbogen, der sidst på året kører den synske oddser. 

Skærmbillede 2021-11-05 kl. 10.57.30.png

Ekstra spænding til fodboldaftenerne

Som det stærke hold I er med en god holdånd, bruger I selvfølgelig også tid sammen uden for banen. I mødes f.eks. en lørdag og ser Premier League. Her er der intet, der skal hindre jer i at logge ind på spilkongen.dk og finde de bedste odds. 

I kan enten oddse som en stor gruppe, hvis I alle ved, at Liverpool vinder. Eller der kan køre forskellige odds på kryds og tværs. Endelig er der jeres eget odds, hvor I internt smider nogle mønter på slutresultatet. 

Vinderen tager det hele, eller de to tætteste deler. 

Særligt til kampene, hvor resultatet på forhånd ikke er nogen overraskelse, kan et odds gøre aften noget mere underholdende. 

Ingen overdreven odds

Lidt spil og odds giver kun sjove intriger og underholdning. Men det er ikke leg og sjov det hele. 

Ludomani skal tages meget alvorligt. Hvis man bemærker en holdkammerat eller ven, som ikke længere har kontrol over økonomien pga. sine mange odds, skal vennen have hjælp. 

Spillelysten skal aldrig overskygge den fornuftige og rationelle hjerne, det burde sige sig selv. Hvis det ikke gør det, skal man søge hjælp hos en behandler. Eventuelt kan man som et stærkt hold hjælpe kammeraten på vej hen til behandleren. 

I vinder sammen, og I taber sammen – husk det.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner