Gode råd til mere ansvarlig sportsbetting

Skærmbillede 2021-01-07 kl. 14.54.13.png
indhold.svg

Sportsbetting er et marked, som kun bliver større og større. Over de seneste mange år er der kommet flere og flere bookmakere, og antallet af mennesker, som begynder at bette på sport stiger for år til år. Sportsbetting kan gøre hverdagen mere spændende, og undersøgelser viser at mange oddser på sports, for netop at gøre hverdagen det mere spændende. 

Denne artikel ønsker at sætte fokus på ansvarlig sportsbetting, og vil fokusere på hvordan man kan få spændingen fra det at oddse, samtidig med at man ikke kommer ud i økonomiske eller psykiske problemer. Sportsbetting og casino uden nemid er ikke problematisk før det tager overhånd. 

  

Sportsbetting er en hobby

Inden man begynder at sportsbette kan man med fordel have en seriøs samtale med sig selv om hvad man ønsker at få ud af det. Den samtale er utrolig vigtig idet at det kommer til at sætte rammen for hvordan man træffer beslutninger omkring betting. Det gælder om at sætte klare retningslinjer for hvordan man spiller, hvor meget man spiller, hvad man gør når man taber osv. 

Hvis man skal oddse ansvarlig gælder det om at anse det som en hobby. Dette er en god ide, hvor man på den måde kan se sportsbetting, som en ting på lige fod med fodbold. Det er noget man gør et par gange om ugen, og så ikke mere. Det er underholdende, men det skal ikke gribe an. 

Et andet lille trick er ikke at impuls bette. Et af de steder, hvor de fleste taber mange penge, er lige efter de har tabt et andet odds. Når man taber eller oddset ser skidt ud ønsker de fleste at gøre op for det ved at vinde pengene tilbage. Her kommer de fleste til at træffe dårlige beslutninger, som sjældent leder til at man vinder pengene tilbage. 

Skærmbillede 2021-01-07 kl. 14.54.13.png

Lav et budget

Et andet godt trick til mere ansvarlig betting er at lave et budget for odds. Det har mange gode fordele, hvor et af dem er, at man kan se hvordan det går en. Det er godt at have overblik over hvor meget man vinder og taber, men samtidig er det også med til at sætte begrænsning på hvor meget man spiller hvor måned. 

Ved at lave et budget kan man kontrollere præcist, hvor meget man har at gøre med. Samtidig er det fleksibelt, da man kan tilpasse budgettet til ens egen økonomi. Det svære bliver at holde sig til budgettet hver måned. De fleste kommer til at opbruge deres penge inden perioden er omme, og her gælder det om at holde fast og ikke indbetale flere penge. For det andet, kan det være et tegn på at betting fylder for meget i hverdagen, hvis man har en trang til hele tiden at oddse. 

Dette vender tilbage til første råd om at se det som en hobby. Man kan se budgettet som kontingent, hvor man hver måned indbetaler for at kunne træne og spille med. 

 

Vær opmærksom på dig selv i processen

En af de ting, som mange glemmer i ruset for at spille er at være opmærksom på sig selv, og de vaner man er ved at tillægge sig. Gambling og sportsbetting kan være gode for manges hverdag også selvom man ikke vinder noget. 

En undersøgelse viser faktisk, at mange midaldrende mænd anser betting, som en måde, hvorpå de kan tage handling i deres hverdag. En måde hvormed de kan være med til at kontrollere deres skæbne. 

Det er bare vigtigt, at man har fokus på sig selv. Det er vigtigt, at vide hvilke motiver man spiller for, og hvordan det påvirker ens hverdag. Gambling må aldrig tage over, men det er heller aldrig noget, som man skal skamme sig over. Det at gamble ligger i menneskets natur, og det er en vigtig del af manges liv. Men det gælder om at gøre det på en ansvarlig måde. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner