Player_slider

Artikler

Foreningssystem til sport

Holdsport er et gratis digitalt foreningssystem, som samler alle hold og medlemmer under ét tag. Systemet fungerer ved, at en træner opretter en aktivitet i appens kalender, som automatisk sender notifikationer til medlemmernes smartphone. Udover at effektivisere hverdagen for træneren, bestræber vi os desuden på også at minimere foreninger/klubbers administrative kvaler - særligt til gavn for klubbens administratorer.

Formanden og andre ansvarlige i foreningen råder med Holdsport over et onlineredskab, der blandt andet kan oprette aktiviteter på tværs af alle hold i klubben. På den måde vil et socialt arrangement eller et stævne blive oprettet på én gang på alle klubbens hold kalendere. Det være sig både gratis aktiviteter og aktiviteter, der kræver betaling for deltagelse.

Administratoren får med Holdsport også fordele såsom:

  • Fordel baner, haller, omklædningsrum mm. til specifikke hold i klubben
  • Tildel stabsroller til formanden, kasseren mm.
  • Opret forskellige afdelinger/sportsgrene
  • Udsend nyhedsbrev til medlemmer
  • Flyt medlemmer fra et hold til et andet

Hvis i er medlemmer af enten DGI, DIF eller Firmaidrætten, kan i indberette medlemstal til CFR ved blot at tilføje foreningens CFR-nummer i Holdsport. Systemet sørger selv for at tælle de medlemmer med, som har været aktiv de seneste 3 måneder.

Derudover kan Holdsport også generere lister over medlemmernes fremmødestatistik, så i som klub kan dokumentere fremmødet for kommunen. Både hvilke aktiviteter, i har, hvor mange timer det drejer sig om og hvilken aldersgruppe, medlemmerne tilhører.

Populære artikler
Floorball vokser frem i Danmark

Med en stigning på 20% i medlemstal det seneste år, er floorballsporten stødt stigende. 

Administrationssystem til sport

Savner du som ansvarlig i en klub/forening et værktøj til at overskueliggøre tingene? 

Statistik bødekasse.png Få program til statistik og bødekasse

Hvem skylder penge, og hvem er topscorer? Brug Holdsport.

Gør som 602000 andre og opret dig hos Holdsport