Online software system til brandvæsenet

brandstation online cms system

Holdsport er i sin tid udviklet til alle former for sport med hold. Men da systemet er meget gennemført og blevet kraftigt udbygget de senere år, har CMS et vundet indpas mange andre steder i foreningslivet landet over. Et sted vi er særligt stolte over at kunne bidrage med systematisering, administration og information, er hos det danske brandvæsen, hvor flere brandstationer er begyndt,a t anvende Holdsport til at styrer brandstationens drift.

Det kan holdsport bidrage med hos brandvæsenet

Vores systemer opbygget, så man øjeblikkeligt kan få fat i alle tilmeldte brandmænd. Den ansvarlige kan sende både SMS, PUSH og E-mails på samme tid, så det sikres den enkelte får bedst oplysning om ønsket øjeblikkelig fremmøde til udkald. Særligt PUSH beskeder er effektivt, da de via vores APP, kan vise information direkte på en smartphone uden om mail / SMS system. Her sendes beskeden vi vores APP. En særlig måde at modtage beskederne på, der er særligt vigtigt, gør det lettere, at få den enkeltes opmærksomhed – da beskederne ikke drukner i alt muligt an det.

Et alsidigt og fleksibelt system

Det samlede system kan tilkobles en hjemmeside, der udadtil kan profilerer den enkelte brandstation og vise om der f.eks. i øjeblikket er ledige stillinger, arrangementer (f.eks. åben børnedag) og hvem der er ansvarlige for hvad (profiloversigt) Det gør kontakten til de lokale borgere langt lettere og effektiviserer kommunikationen /nedsætter fejl risiko.

Egen Hjemmeside inkluderet

Ud over medarbejderoversigt, kaffekasse, udlåns oversigt (hvis folk låner noget med hjem i weekenden) m.m. Er der mulighed for at få egen hjemmeside, der blot skal opsættes en enkelt gang. Når hjemmesiden er opsat, henter den selv nye oplysninger fra brandstationens interne system hos Holdsport, så man blot logger på holdsport og udfylder f.eks. information om et arrangement. Her kommer de integrerede systemer til sin fordel – Der kan oprettes en arrangement, som både ligges på hjemmesidens forside og udsendes til udvalgte med arbejdere (f.eks. dem der står for det) i en og samme arbejdsgang.

Materialeadministration

Der er et komplet bookingmodul inkluderet, som kan anvendes til internt udlån af forskellige maskiner, værktøjer osv, som ikke er nødvendigt til akut brandslukning. Det kan være en højtrykrenser personale får lov til at låne med jævne mellemrum eller en særlig god slagboremaskine, som der er købt nye af til bilerne. Ferie og kalender Der er komplet kalender og ferieplan i systemet, så der er styr på hver brandmands ferieønsker og fridage.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner