U11+U12 C: Udendørs træningskamp

26. mar. 2023, kl. 15.00
VRI - Årgang 2012 Piger - Modstander
15:00 søndag 26. mar
0
:
0
U11+U12 C: Udendørs træningskamp på en råkold men flot søndag i marts.

Flot kæmpet af alle i dag, det eneste vi kan gøre er vores bedste, og det gjorde alle. Vi havde mange ændringer ift sidste søndag, og denne gang var vi næsten kun U11 spillere, og en enkelt U12 og en enkelt U10 spiller. Flere som heller ikke har spillet så mange kampe, men I skal være stolte af Jeres indsats. Det var bare en træningskamp, og resultat betyder ikke noget.  Der var fint sammenspil, en to kombinationer og det var de små marginaler at vi ikke vandt. Vi havde en del hele chancer, og mange halve chancer. 

1. halvleg var utrolig tæt og lige inden halvleg scorer de et heldigt mål til 0-1 på hjørnespark hvor den bouncer rundt i feltet. Det var synd lige inden halvleg. 

I 2 halvleg har vi nogle gode forsøg til at udligne, og så sker der tit det at hvis man ikke scorer så scorer de til 0-2, og det skete. Men pigerne blev ved med at løbe, kæmpe og presse, men igen scorede de på en omstilling til 0-3. Vi fik reduceret til 1-3 og troen var tilbage, vi maste på, havde chancer, men ind ville bolden ikke. Vi satsede hele butikken i de døende minutter og de fik endnu en kontra og scorede til slutresultatet 1-4, inden super dommeren fløjtede kampen af.  

1-4 er misvisende resultat målt på spil og chancer, men vi børster det af os, og op på hesten igen.  Forza VRI

8240

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner