2
:
1
Turnering mod RØBS

hej  drenge - piger .  Tillykke  tillykke  med endnu en sejr   2-1 over Røbs    .

Vi starter godt m, presser hårdt og kommer til gode chancer .

Vi presser  og i det 14 min , kan Diego gøre det til 1-0 . tror desværre deres målmand forstuer eller brækker en finger da  han prøvede at redde Diego skud. ....God bedring til  ham .

Vi fortsætter vores pres, og Christian   laver et impornerende flot hovedstøds mål i 18 min ,,,

Røbs  udnytter vi lige går og glæder os , og i 19 min laver de så et mål til 2-1

Halvleg , god  snak ,  2 halvleg starter og begge hold er klar , Der bliver lidt mere hårdt spil da >Røbs gerne vil  reducere . i 58 min blir det for voldssomt , og diego  blir udvist .

Vi kommer i land  med  vores føring 2-1 til  Bov ,