MIF Masters - RIF

6. jun. 2024, kl. 18.25
MIF Masters - RIF
18:25 - 19:25 torsdag 6. jun
3
:
1
Sejr på 3-1 over RIF torsdag den 6. juni 2024 for MIF holdet.

Sejr på 3-1 over RIF torsdag den 6. juni 2024 for MIF holdet i Valby efter 1-1 ved pausen.

Vi var 8 spillere til kampen så der var heldigvis mulighed for at skifte ud undervejs.

Mads stod en glimrende kamp i målet og tog de chancer som kom. Men, vi kunne dog ikke forhindre vores modstander i at bringe sig foran med 1-0.

Claus var tilbage igen på holdet og spillede en god back sammen med Flemming og Jakob.

Lars Bjørn styrede igen sikkert forsvaret og var godt suppleret af Ole som den defensive midtbane. De var begge gode til at føre bolden frem midt på banen og skifte også undervejs position.

Peter Jørgensen og Erik skiftedes til at spille offensiv midtbane og forreste angriber.

Vi fik udlignet til 1-1 kort tid før pausen da Erik slap fri på baglinjen og afleverede til Peter som ramte indersiden af stolpen og på returen scorede Erik det udlignende mål.

I anden halvleg var der mange chancer i begge ender. Flemming havde flere skud på mål og Ole havde et par gode hovedstødsforsøg på vores hjørnespark.

Til sidst i kampen fik vi scoret de 2 afgørende mål. Ved 2-1 spillede Jakob elegant Ole som var trukket frem og fandt Peter inden foran målet. Peter scorede sikkert mellem benene på målmanden,

Til sidste pressede vores modstander meget på for at udligne. Jakob erobrede bolden og spillede en lang aflevering frem til Erik som spillede Peter fri foran målet. Og Peter scorede til 3-1 og var dermed med i alle vores 3 scoringer.

Vores næste kamp er mandag den 10. juni 2024 i Valby kl. 17.30 mod Brandvæsenet. Der spilles igen på kunstgræsbane nr. 43 mødetid kl. 17.00 udenfor omklædningsrummene. Vores modstander spiller i lilla/gult trøjer.

 

Øl/sodavandsmand til næste kamp er Mads Thuesen.

Mange hilsner Erik – holdleder

 

Link til kampprogram samt stilling: Søg Firmaidræt Storkøbenhavn og fodbold (Google søgning)

2920

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner