3
Fox United - Fremad Forsing

En rigtig god sæsondebut for Foxens Supermastere, mod ærkerivalerne fra Forsing.
Foxen lagde godt fra start med tæt opdækning af Forsings gode spillere og der var gode takter i sammenspillet, trods det var første kamp i sæsonen.
Midt i første halvleg fører Arne Bo bolden op gennem midten, der kommer fløjløb på begge sider, som optager forsing spillernes opmærksomhed, hvorefter Arne Bo umarkeret kan afslutte på mål, lige over midten af banen. Bolden piver ind i bunden af målet til stillingen 1-0, ude ved den ene stolpe, uden chance for deres keeper.
Inden der blev fløjtet til halvleg havde Forsing reduceret til 1-1 på et langskud udefra.,
2 halvleg blev svær for Foxen, markeringen af deres bedste spillere svigtede et par gange, hvilket resulterede i yderligere et par scoringer på Guldberg.
Slutresultat 1-3 til Forsing.