Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan opretter jeg et medlem?

Som træner opretter man spillere/medlemmer til sit hold ved at klikke på menupunktet "Medlemmer". Her findes tre forskellige funktionaliteter til oprettelse af nye medlemsprofiler: "Opret medlem" og "Inviter medlem" er tilgængeligt på både computer og app. "Importer medlemmer" kan kun benyttes findes på computer-versionen, som gennemgås i videoen.

I dette tilfælde kigger vi nærmere på, hvordan man manuelt opretter en ny medlemsprofil via appen. Her kan du følge de få steps, som skal til for at oprette et nyt medlem på holdet:

Log på Holdsport og fremkald menuen oppe i venstre hjørne. Klik her på fanen "Medlemmer".

     

Du vil nu se et overblik over medlemmerne på holdet. For at tilføje en ny til holdet skal du blot trykke nederst i venstre hjørne under trænerfunktionen "Medlem" på plus-ikonet.

Du får nu denne side frem. Her vil du komme til de mest basale og vigtige oplysninger først, altså det som skal udfyldes før personen kan oprettes på Holdsport. Du har oppe i højre hjørne nu muligheden for at vælge "Avanceret", hvor du nu vil kunne indtaste mere data som adresse og telefonnummer. 

Husk at oprette brugernavn (skal være unikt) og password. Det nye medlem vil få tilsendt en velkomstmail med både brugernavn, password og et direkte link til login.  Medlemmet får ved første login mulighed for at ændre password. Når det er gjort og du har udfyldt de oplysninger, som du vil, tryk herefter "Opret". Det enkelte medlem har altid mulighed for selv at udfylde yderligere oplysninger senere.

Er der tale om specifikt fodbold- eller håndboldspillere, man opretter til sit hold, kan Holdsport synkronisere oplysningerne direkte til henholdsvis KlubOffice og HåndOffice, så registreringen sker helt automatisk på baggrund af de oplysninger, man indtaster i Holdsport. Det kræver, at man opretter en klub på Holdsport, hvilket er helt gratis.

Var denne artikel brugbar?
2 af 5 synes dette var brugbart
Gør som 1111000 andre og opret dig hos Holdsport