Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan opretter jeg en forældreprofil?

Du har ikke selv en profil

Har du flere børn på Holdsport bliver det hurtigt svært at huske på flere brugernavne og adgangskoder. Derfor kan du oprette en forældreprofil.

En forældreprofil giver overblik over samtlige børns profiler og deres aktiviter, samt muligheden for at kunne skifte mellem børnenes individuelle profiler, uden at skulle logge af og på konstant.

For at oprette en forældreprofil, skal du på dit barns allerede eksisterende profil, gå til profilindstillinger. Her finder du funktionen "Fler-bruger-login/Forældreprofil". Her finder du knappen "Opret forældreprofil". Ved at trykke på denne opretter du en profil i dit navn, som du med det samme forbinder med den profil du i forvejen var logget ind som. Du fortæller derved systemet at den profil du opretter nu, er forældre til den du var logget ind på fra start. 

Du har nu en forældreprofil.

Ønsker du at tilføje endnu et barn, har du "Tilknyt et barn" knappen, ude i venstre side af din skræm, lige under navnene på de profiler der allerede er forbundet. Du indtaster her blot brugernavn og adgangskode på det barn der skal tilknyttes, og profilen forbindes med det samme med din forældreprofil.

Du har allerede en profil

Hvis du allerede har en profil på Holdsport, som f.eks. træner, kan denne sagtens fungere som forældreprofil, du skal på denne profil gå til profilindstillinger, finde funktionen "Fler-bruger-login/forældreprofil", her indtaster du brugernavn og adgangskode på dit/dine barn/børn, trykker gem. Herefter skal du lige gå til samme funktion, og fortælle systemet at forbindelsen her er en forældreprofil, og ikke blot en hovedprofil. Læs mere om dette her!

Var denne artikel brugbar?
2 af 2 synes dette var brugbart

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Kontakt vores support her
Gør som 591000 andre og opret dig hos Holdsport