Findes der en app til Holdsport?

Ja! Holdsport findes som app. Faktisk benytter langt størstedelen af Holdsports brugere allerede den dag i dag Holdsport i app-form mere, end de gør på computeren. Holdsport-appen kan downloades i App Store (til iPhone) og Google Play (til Android-telefoner) allerede nu. 

Med appen har du hurtig adgang til alle de vigtigste funktioner og services på Holdsport, så du aldrig skal bruge unødvendig tid på at organisere og koordinere aktiviteterne mm. på dit hold. Appen tager sig af de tidskrævende elementer, som et medlem eller en træner med appen kan klare med få kliks, og sørge for at fokus aldrig mistes fra det som det hele handler om - Sporten og at have det sjovt med den.

Appens vigtigste funktioner

  1. Spilleroversigt: Nemt overblik over klubben eller holdets medlemmer. Du har altid adgang til detaljerede oplysninger på medlemmer, trænere og assistenter, som er tilkoblet dit hold.
  2. Holdaktiviteter: Træneren har mulighed for at oprette holdaktiviteter såsom kampe og træninger. Ved alle aktiviteter kan medlemmerne derefter se aktivitetens starttid/sluttid, spillested, mødested, hvem der er tilmeldt aktiviteten m.m. og derigennem til- og afmelde sig diverse aktiviteter. 
  3. Profil: Medlemmer og trænere kan se deres personlige profil og har mulighed for at redigere i dem hvis f.eks. mail eller adresse skal ændres.
  4. Kørsel: Skal holdet spille udekamp, kan træneren angive at der til denne aktivitet er brug for kørsel, og medlemmerne kan derigennem angive om de til denne aktivitet har pladser i deres bil, om de har brug for et lift eller om de selv finder frem til aktiviteten.
  5. Skift hold: Hvis en spiller er tilknyttet flere hold, er det muligt at skifte mellem holdene. På den måde sikrer du, at du altid er tilknyttet det rigtige holds aktiviteter og begivenheder.
  6. Skift Bruger: Du har mulighed for at tilknytte flere brugere under din bruger, så du kan skifte mellem dine og f.eks. dit barns profil.

Download af vores Holdsport-app

Hvad enten du ejer en iPhone eller Android-telefon, så kan du anvende vores app og optimere din hverdag. Gå ind i App Store (iPhone) eller Google Play (Android) og søg efter “Holdsport”. 

Download herefter appen og mærk fordelene allerede i dag.

Var denne artikel brugbar?
5 af 19 synes dette var brugbart

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner