Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan flytter jeg en spiller til et andet hold?

I tilfælde af at du har en spiller, som måske er placeret på det forkerte hold, eller som måske blot skal rykke et trin op, så kan du nemt gøre dette. 

Det første der skal gøres er at du skal ind på din klub, hvor du styre samtlige hold. Du kommer til klub ved at trykke på huset, i blandt de 3 ikoner oppe i højre hjørne.

Når du har trykket her, skal du derefter trykke på den øverste mulighed der er, som hedder "Gå til klub". Denne mulighed er kun synlig for dem som har en administrativ rolle og/eller er trænere i klubben.

Du er nu i klubben, har skal du på den sorte menubar i toppen, trykke på funktionen "Flyt medlemmer".

Når du har trykket her, bliver du mødt af muligheden for at vælge hvilket hold dit medlem skal flyttes fra, dette er kassen til venstre. Derefter skal du vælge hvilket hold dit medlem skal flyttes/tilføjes til.

Hvis du er træner, kan du kun tage fra ét hold hvor du har trænerrollen, og flytte/tilføje medlemmet til et hvilket som helst hold. Administratorer kan tage fra alle hold og tilføje til alle hold.

Når du så har valgt begge hold, får du nu muligheden for at vælge om du skal flytte et helt hold af medlemmer, eller et specifikt medlem.


Du skal nu også ligge mærke til, at du ikke kun har muligheden for at flytte medlemmet, men også tilføje. Hvis du tilføjer, så vil medlemmet blive medlem af begge hold. Hvis du flytter, vil medlemmet blive fjernet på sit gamle hold, og kun være på det nye.

- Ved at klikke på pilen foran spillerens navn, flyttes han/hun fra det ene hold til det andet.

- Ved at klikke på plusset bliver spilleren tilknyttet begge hold, og han kan efterfølgende se begge hold på sin profil.

Var denne artikel brugbar?
3 af 4 synes dette var brugbart
Gør som 689000 andre og opret dig hos Holdsport