Løbetøj | Ny kollektion fra Nico Active

indhold.svg

Løbetøj til damer fra Nico Active

Op til nytår laver rigtig mange et nytårsforsæt, og i rigtig mange tilfælde handler det om at begynde at træne og leve sundere. Til gengæld kan det også være svært for mange at holde fast i den nye livsstil efter den sure og hårde januar. 

Her dør rigtig mange nytårsforsæt allerede en måned inde i det nye år. Derfor har vi hos Holdsport valgt at hjælpe jer med at holde den nye og bedre livsstil med en masse træning. I denne sammenhæng bringer vi jer denne anmeldelse af et helt ny og lækker kollektion af løbetøj til damer fra Nico Active. 

Med sådan et nyt sæt løbetøj kan du forhåbentligt fastholde motivation til at komme ud på den daglige løbetur eller sørge for at komme ned i fitnesscenteret med dit nye og lækre løbetøj!

løbetøj-damer.png

Nico Active: Lækkert og funktionelt

Selvom du måske ikke kender til Nico Active er det utrolig lækkert mærke, og det er til at finde til nogle fornuftige priser. Hele kollektionen har fået et løft, og du finder det hele til din træningsgaderobe, du har brug for. Uanset om det er tøj til styrketræning, løbetøj eller noget lækkert og komfortabelt tøj til fritidsbrug, så er Nico Active et godt valg. Udover at være holdbart er det samtidig fantastisk komfortabelt, når du har det på.

Nico Active Tee 19: Perfekt til løbetøjet

løbetøj damer

Denne t-shirt fra fra Nico Active er den helt perfekte del af dit løbetøj. Når du tager den på, er den virkelig behagelig, og komforten er helt i top. Derudover er funktionaliteten helt i top, hvilket gør det til en uundværlig del af dit løbetøj. T-shirten er lavet i 90% polyester og 10% elastan, hvilket er med til at gøre pasform rigtig god, da det giver t-shirten en vis elasticitet. 

En løbe t-shirt skal helst sidde en smule tæt, så den ikke bare hænger løst. Elastanen sørger for, at selvom t-shirten sidder tæt, at det ikke bliver ukomfortabelt, hvilket er super lækkert med denne løbe t-shirt. Nico Active har opnået denne gode pasform ved hjælp af et meshpanel på ryggen. 

Du kan altså roligt vælge denne, for den vil kunne passe til enhver krop. Derudover har Nico Active sørget for, at materialet er svedtransporterende og hurtigttørrende, så du undgår at blive kold, eller at den klæber fast til den fugtige og svedige hud. Utrolig gennemtænkt! 

I forlængelse af dette har Nico Active og givet meshpanelet på en ryggen en ekstra funktion. Her er stoffet ‘hullet’, så der er rigtig god ventilation på ryggen, som er et af de steder, du sveder mest på løbeturen. Endnu en funktion til at køle dig ned, når du er lige ved at koge over!

Nico Active Tights 19

Disse løbetights fra Nico Active er vanvittigt komfortable! Og de kan selvfølgelig også bruges til en tur ned i fitnesscenteret. Dette sæt tights er high-waist, og nogle af de rareste tights, du nogensinde kommer til at tage på. De er lavet med en bred buksekant, som hjælper dig med at holde maven på plads under træningen eller løbeturen. Ligesom t-shirten er disse tights lavet i svedtransporterende og åndbart materiale, som sørger for, at du ikke bliver kold i løbet af din træning. 

Materialet består af 83% polyester og hele 17% elastan, så de er virkelig elastiske. Det giver den perfekte pasform, og de smyger sig rundt om benene, hvilket giver høj komfort og bevægelsesfrihed. Uanset om du skal ud på løbeturen eller skal ned i det helt dybe squat, så er det intet problem i disse tights. For at sørge lidt ekstra for komforten har Nico Active lavet syningerne med flade sømme, så du ikke bliver skavet ved gentagne bevægelser, som når du for eksempel er ude på løbeturen. Til sidst er det værd at nævne den super praktiske lomme, som disse tights har lige over lænden. Her kan du eksempel have en nøgle, et kort, eller hvad du har brug for at have med dig!

løbetøj damer

Nico Active Candice Sweatshirt

Som en ekstra del har vi også kigget på en trøje til opvarmningen eller til efter din træning. Denne sweatshirt fra Nico Active er utrolig lækker og fungerer også som cardigan. Den er lavet i 95% bomuld og 5% elastan, så pasformen er også her helt i top. Den er behagelig at have på, og du har en dejlig bevægelsesfrihed, når du har den på. Herudover har sweatshirten også fået en justerbar hætte, hvis du trænger til at få lidt varme op omkring ørene. Sweatshirt har en lynlås hele vejen ned gennem midten som en cardigan, hvilket er dejlig, når den skal hurtigt af eller på. Derudover har den naturligvis også en stiklomme i hver side, som en god sweatshirt selvfølgelig skal have, så den opfylder også din praktiske behov. En virkelig lækker sweatshirt til efter træningen!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner