Player_slider

Kontingent - Opkrævningssystem til idrætsforeninger: Automatisér opkrævninger og betalinger

Kontingent

Vi kender alle til problemet med at få medlemmer til at betale kontingent til tiden, hvilket kan forvandle enhver kasserers job til et sandt mareridt. Sådan er det dog ikke med Holdsport, hvor betalingsopkrævning er let, hurtigt og bestemt ikke ressourcekrævende. Da systemet er udviklet med tanke på at gøre alle faser af hold- og klubstyring så overskueligt som muligt, har vi især haft stor fokus på at automatisere betalingsprocessen til gavn for jer og jeres hverdag.

I klubben får i dermed en detaljeret medlemsoversigt over alle medlemmer på alle jeres hold. I den medlemsoversigt ses det tydeligt, hvem der har betalt kontingent, hvornår de har, hvor meget de betalte, og selvfølgelig hvem der ikke har betalt. 

Medlemsbetaling uden besvær

Fordelene gælder ikke kun klubbens administratorer. Som medlem kan du vinke farvel til girokort og rykkergebyr i postkassen, og i stedet få regningerne online. For det første får du mail om betaling direkte på mail. Dernæst kan selve betalingen ordnes på ingen tid på både telefon og ved computeren, og næste gang der skal betales kontingent, kan du endda slippe for overhovedet at skulle røre en finger - hvis du blot takker ja til, at Holdsport gemmer dine kortoplysninger.

Alle indbetalinger registreres straks i Holdsport, og medlemmer modtager automatisk en mail med kvittering. Tidligere betalinger knyttes til din profil, så du altid har det detaljerede overblik over tidsperioder og beløb for tidligere sæsoner.

I bestemmer selv kontingentperioden

I klubben kan i opsætte betalingstræk efter lige præcis de perioder, i ønsker - eksempelvis pr. måned, halve- eller hele år - og får i nye medlemmer ind midt i en sæson, kan der opsættes træk med reducerede beløb efter på forhånd definerede skæringsdatoer. 

Når først de respektive betalingstræk er opsat og sendt afsted med et enkelt klik, tager Holdsport sig praktisk talt af kassererens resterende arbejde. I og med systemet selv udsender automatiske påmindelser om opkrævning direkte til medlemmerne (også dem der kommer til midt i sæsonen), så sparer i en masse ressourcer på at informere om betalinger, og i endnu højere grad på at indhente eventuelle manglende medlemsbetalinger senere hen.

Ingen betaling, ingen deltagelse

På Holdsport har vi fuld forståelse for, at man ikke har lyst til at smide en gruppe af medlemmer ud af en klub, selvom de ikke er så gode til at få betalt til tiden trods gentagne påmindelser. Der findes dog en måde, det kan løses på. Med Holdsport har i mulighed for at "udelukke" disse medlemmer i at få besked om nye holdaktiviteter og dermed at kunne deltage i fællesskabet, indtil de får betalt deres kontingent.

Dette betyder dog ikke, at de slettes fra holdlisten eller ikke er en del af holdet. Men det giver et incitament til at betale, medmindre man da vil tage til takke med at se på fra sidelinjen, mens holdkammeraterne har det sjovt. Simpelt og effektivt sikrer i en sund foreningskultur i klubben, hvor alle der inderst inde har lyst til at være med også får betalt. Selve kontingentbetalingsproceduren kan ses her.

Betal med alle korttyper

Med kontingentbetaling gennem Holdsport undgår man skjulte omkostninger og tilkøb af diverse betalingsgateways og abonnementsbetalinger. For et simpelt administrationshonorar per betaling på 3, 4 eller 8 kr. afhængig af, om det enkelte beløb er under 100 kr., mellem 100 og 300 kr. eller over 300 kr., sørger vi for samtlige indløsningsaftaler. I praksis betyder det, at medlemmer kan betale med alle tænkelige korttyper og endda MobilePay. 

Har i lyst til at kaste jer ud i det, kan Holdsports kontingentsystem findes ved at oprette sig øverst i højre hjørne på denne side ved at klikke "Opret profil" og vælge "Klub" i oprettelsesformularen.


Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 16.00

Spørgsmål omkring klub eller betalinger

5370 2022

Spørgsmål angående forældre, medlemmer og trænere

5386 0222

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Gør som 689000 andre og opret dig hos Holdsport