VM for Kvinder

Odense Ishockey Klub
7. apr. 2024

Lige nu spilles der VM for de bedste 10 nationer i verden. Danmark er med blandt dem som oprykker fra sidste år. Og som forventet er landsholdet på en svær opgave. Det blev til 1 – 3 nederlag til Sverige efter en flot, disciplineret indsats, hvor Emma-Sofie Nordstrøm ikke overraskende blev valgt til bedste danske spiller. Dagen efter hang spillet ikke sammen for danskerne og de tabte 1 – 5 til tyskerne.

Der er pause og mulighed for at mobilisere kræfter og taktiske justeringer inde de to afgørende kampe mod Kina og Japan. Kineserne tabte 1 – 8 til Sverige, men er en modstander DK har haft det svært med.

På det danske hold er 12 spillere til hverdag i udlandet på enten universitetshold i Nordamerika eller i svensk ishockey. Fra den hjemlige liga er Julie Oksbjerg og Maria Peters med på landsholdet og har efterhånden masser af VM-erfaring og OL-deltagelse. 

Landsholdet har foretaget et lille generationsskifte med 6 teenagere på holdet og Olivia Ranum fra Aalborg som yngste spiller på blot 16 år.

 

Vi ønsker det danske landshold alt det bedste i resten af turneringen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner