Veloverstået generalforsamling 2024

Hareskov IF Fodbold
28. feb. 2024

Hareskov IF Fodbold afholdt mandag aften sin årlige generalforsamling i klubhuset. Den afgående formand Jim Midjord kunne i sin beretning se tilbage på et succesfyldt år både indenfor og uden for kridtstregerne.

Samtidig blev der vedtaget et sæt nye vedtægter for foreningen. Udover at sikre, at klubbens vedtægter er up-to-date, indeholder de også mindre ændringer, herunder at forældre til medlemmer under 15 år kan stemme, offentliggørelse af mødereferater og en tydeligere beskrivelse af reglerne for eksklusion.

Ny bestyrelse

Efter generalforsamlingen konstituerede den nye bestyrelse sig. Hareskov IF Fodbold skal fremover ledes af Kim Nielsen, der blev valgt som ny formand.

Samtidig blev Jacob Krarup blev valgt som ny næstformand, mens kassererposten også i den kommende bestyrelsesperiode er i trygge hænder hos Ane.

Udover genvalg til en række af de siddende bestyrelsesmedlemmer blev Kasper Hoff valgt som nyt bestyrelsesmedlem, mens Lars Agregaard blev valgt som suppleant.

Læs referatet fra generalforsamlingen, driftsregnskab for 2023 og foreningens ny vedtægter.

Se klubbens nye bestyrelse.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner