Christianshavnermilen - april 2024

Amager Atletik Club
13. apr. 2024

Mandag den 8. april 2024 skød vi Christianshavnermilen 2024 i gang. Vi er nået til 30. sæson af det traditionsrige serieløb. 

En meget våd marts måned medførte, at vi frygtede, at denne tidlige aprilaften ville være kølig, våd og blæsende. Heldigvist gjorde foråret sit indtog i weekenden op til løbet, så vi fik både sol og lidt varme. Flere løbere luftede sågar bare ben. 

Sidste år måtte vi omlægge ruten på grund af byggeriet i forbindelse med etableringen af Operaparken. Operaparken står nu færdig, men nu er der stier, der slynger sig, afspærringer, der skal dæmme op for cykeltrafik og, ikke mindst turister, der beundrer blomsterbedene. Derfor må vi konstatere, at Operaparken ikke er velegnet til vores motionsløb. Så derfor er den midlertidige rute fra sidste år fastholdt i år. Vi drømmer dog stadig om at kunne lægge ruten, så den går via Operaøen - måske næste år? 

Vi fortsætter vores tidstagning via chip fra Race Result. Derfor starter mænd og kvinder samlet kl. 18.30, og tiden tæller først, når løberne passerer start. Resultaterne tikker løbende ind, når løberne passerer mål. Starten kan dermed afvikles i god ro og orden, og vi siger tusind tak for, at alle løbere stiller op efter realistisk forventet sluttid - det betyder, at alle kan løbere deres bedst mulige løb uden for mange overhalinger. 

426 løbere gennemførte løbet – det virkede som om, at alle var glade for at komme i gang igen. Hurtigste mand var Lukas Lau Nielsen i tiden 25:54, mens den hurtigste kvinde var klubbens egen Karina Klok i tiden 27:37, en virkelig flot tid ovenpå at have løbet Berlin halvmaraton dagen inden.

Tak til Rema 1000 Kastrupvej for frugt og til Simply Chocolate og Kaiser Sport for lækre lodtrækningspræmier.

Jubilæumspræmier bliver uddelt i forbindelse med sidste løb i oktober. 

Vi har plads til flere løbere, så del gerne i jeres netværk – det er muligt stadig at købe startnummer til hele serien og til de enkelte løb, og køb af numre sker HER

Vi ses igen mandag den 6. maj 2024, hvor starten går kl. 18.30. 

Resultater kan ses HER, og billeder af Henrik Madsen kan HER

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner