Udvalgte hold i uge 47

Odense Ishockey Klub
7. dec. 2022

- af Anders Holst

Vi skal nogle uger tilbage i tiden. Slut-november og begyndelsen af december er travl tid for unionshold og landshold. Lørdag den 26. 11. og søndag den 27.11. var der samling for U14 skills class og U15 vest samt U18 kvinder. De to førstnævnte var samlet i Esbjerg med en overnatning mellem de to samlingsdage.

Fra Odense deltog Anders Dvinge, Carl Kuhlmann, Noah Malling, Kristian Salomon samt Loui Ohlsson på årgang 2009. Hos U15 var det Louis Porsmose, Luka Skaarup, Kasper Eriksen der deltog og Ludvig Madsen var tvunget til afbud pga. skade. På både U14 og U15 er det spillere fra hele Jýlland, så konkurrencen er ganske hård. Heldigvis!

 

I Herlev og Hvidovre  var der samtidigt samling for U18 kvinder, som havde en bruttotrup samlet. Her var der deltagelse af Andrea Mortensen, Ida Pindstrup, Frida Østergaard, My Lau og Frida Laursen. Afbud fra Nadia Bertelsen pga skolerejse. Samlingen dannede grundlag for udtagelse af U18-landshold til 3 kampe od Norge, som er nævnt i anden nyhed.

 

Dejligt at OIK kunne sende så mange unge spillere til samling.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner