Der sker lidt på trods af corona!

Jyderup Boldklub
10. feb. 2021

 Vi har her i coronapausen fået hængt vores flotte JSG&I relief op på klubhuset – det hængte også på det gamle klubhus, men er i byggeperioden blevet shinet op.

Det pynter rigtig flot på vores nye klubhus – og derfor skal der lyde en stor tak til Jan Liff, som har stået for restaureringen af relieffet.


JJ Tømrer & Snedker A/S skal også have en stor tak for udlån af diverse fornødenheder til opsætningen såsom stillads osv.


Og sidst, men ikke mindst, er vi rigtig glade for at Johnny, Keld og Anders ville hjælpe med at sætte det op. Vi kan godt afsløre, at relieffet vejer en del – så rigtig godt gået af jer – og tak for hjælpen.


 I forbindelse med lystændingsfesten havde Erhvervsforeningen nemlig brug for hjælp til coronavagter rundt omkring i byen. Her trådte Nicolai, Anders, Nikolaj, Lasse og Simon til – kæmpe stor tak for det. 


Pengene vi tjente blev brugt på en ny flot flagstang, så nu kan der atter komme flag op, når der spilles fodbold på Jyderup Stadion.


 Indtil da pas godt på jer selv og hinanden.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner