U18 VM i Frederikshavn

Odense Ishockey Klub
15. apr. 2024

Søndag begyndte U18 VM på dansk is. Frederikshavn lægger is til det som meget mundret hedder Division 1, gruppe A, og som indeholder 6 hold og muligheden for at rykke op blandt de bedste 10 nationer i verden. 

Udover Danmark er det Tyskland, Japan, Ukraine, Ungarn og Østrig. En svær opgave, hvor Ukraine har set stærke ud tidligere i sæsonen og også lagde ud med sejr søndag. 

Desværre lagde Danmark ud med nederlag mod et af gruppens formodede svagere hold, Ungarn. Et 1 – 4 nederlag sætter pres på Danmark fra start.

 

7 spillere fra den endelige trup spiller til hverdag i udlandet. Ligeledes er 7 spillere født i 2007 og derved ”underage” og mulige deltagere næste år ved U18 VM. Rødovre som vandt dansk U18 guld er repræsenteret med 7 spillere.

 

Markus Jakobsen (2006, Malmø) er ishockeymæssigt opfostret i OIK, og skiftede tidligt i 2023 til Malmø. Tobias Villadsen blev odenseaner i september 2023 og har repræsenteret Bulldogs og OIK i forgangne sæson. Han er udtaget som FW. Oliver Kristensen, som har været med på landhold i både U16- og U17-tiden blev siet fra den danske trup umiddelbart før VM.

 

Mandag aften spiller Danmark mod Ukraine. Der er gratis adgang til alle kampene i Frederikshavn.

 

Du kan også følge kampene live her: https://www.iihf.com/en/events/2024/wm18ia

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner