Forstærkning klar til Hillerøds bordtennis damer

HGI Bordtennis
27. maj. 2021

I den fornyligt spillede afgørende finale i BordtennisLigaen for Damer blev det som bekendt til en fornem sølvmedalje til vores Damehold. Med ambitionen om igen at spille med om guld, henter Dameholdet nu velkendt forstærkning til den kommende sæson.Tidligere nr. 83 i verden med det velkendte efternavn Bentsen (gift med Allan Bentsen) - Eldijana (Dana) Bentsen spiller fra næste sæson med på Hillerøds Bordtennis Liga hold. Ambitionen er igen at spille med om guld.

Dana Bentsen har tidligere været nr. 83 i verden og deltog i OL 2016 og 2000 for Kroatien. Hun har også en EM bronze medalje for hold i 2000 med Kroatien. Dana spillede sidst med i den bedste række i Danmark i 2007, hvor hun som 1. dame førte Vedbæk BTK til DM guld.

Holdet kommer udover Dana Bentsen til at bestå af nuværende Hillerød spillere: Pia Toelhøj, Chen Yan, Annie Hedlund og Petra Sörling.

Formand for Hillerød GI Bordtennisklub, Thomas Hjermind Jensen:

” Vi er glade for, at vi i åben dialog har kunnet låne Dana Bentsen på B-licens, og hvem ved måske Roskilde og Hillerød kan skifte deres to sølvmedaljer i Bordtennis Ligaen for henholdsvis herrer og damer ud med to guldmedaljer.
Både Roskilde og Hillerød har også hvert et hold i 1. division, så det giver god mening at arbejde sammen om et hold i landets bedste række. Det bliver dog endnu engang en svær række næste år, hvor nye klubber har fået dispensation til at tilmelde sig, og andre klubber har hentet forstærkninger.


Roskilde har en endnu større pige gruppe end vi har i Hillerød, og jeg håber, at vi med dette samarbejde også kan hente inspiration i, hvordan Roskilde arbejder med deres pigegruppe og fastholdelse af dem.

Landets bedste rækker er i henhold til Turneringsreglementet berammet til 8 hold, men til næste år ser det pt. ud, at der pga. Corona undtagelsesregler ender med at blive 10 hold.

10 hold er efter min mening to hold for meget, da der desværre kun er et vist antal danske spillere med bordtennis Liga niveau. Vores ønske har været, at vi stadigvæk kunne have en grundstamme af danske spillere, som gerne vil mødes og træne sammen. Vi har stadigvæk Annie Hedlund, som i sidste finale kamp vandt 4 ud af 4 kampe, og den måske kommende ITTF Præsident Petra Sörling. 

Vores nye 1. division hold har også 5-6 spillere, så der er også en mulighed for at trække på nogen af disse i løbet af sæsonen.


Danmarksturneringen starter op den 11. september, og til den tid håber vi, at der igen kan komme tilskuere til kampene.”


Dana Bentsen:

”Personligt har den primære fokus de sidste mange år været på familieliv og mit arbejde. Jeg har dog holdt bordtennis ved lige med træning i Roskilde og spillet på Roskildes 3. division herrer hold. Målet må være at spille dame holdet i slutspil og så forsøge at toppe formen til semi- og evt. finale kampe.”

Foto : Pia Toelhøj med Dana Bentsen til fælles træning.

Læs også også ovenstående artikel i Sjællandske Medier HER.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner